Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad mi je zao da Inzko predstavlja ovakve licemjere i saveznike genocidne srbije!EU-ja gubi svaki kredibilitet kad hoce da ukine vize srbiji znajuci da srbija krije ratne zlocince a i najveceg fasistu i genocidasa mladica! Pravda za Bosnu i Hercegovinu! BOSNA4EVER!
A jes jes,vazno je da si Ceska dala Srbiji prava za ulaz za EU-ju dok nama lijepo pricas bajkice za uspavljivanje! Podrska inzku! BOSNA4EVER!
Svaki Visoki predstavnik do sada je morao necim opravdati astronomsku mjesecnu platu od 20.000 Eura. Jedina odluka za koju skidam kapu su REGISTARSKE TABLICE, sve ostalo je velika velika farsa. Na osnovu navednog nije tesko shvatiti ko zaista stvara vjestacku krizu u BiH. Stvaraju je oni kojima ona najvise odgovara i koji od nje najvise profitiraju - STRANCI. GO HOME
VP ima podrsku i u narodu ali narod niko ne pita za bilo sto osim na farsi od izbora do izbora.