Bjelorusija jedina ima smrtnu kaznu
0
EU i Vijeće Evrope pozivaju na ukidanje smrtne kazne
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtna kazna je iz raja izašla!
Je..š ba EU i šta oni smatraju dobrim, a šta lošim.
Trebali bi i mi uvest smrtnu kaznu ali samo za gospodarski kriminal. Pa da vidimo kome bi palo na pamet nesto muljat!
sve sto valja oni bi da ukinu, lafo nehumano i narusava ljudski dignitet, pozabavite se vi malo drugim stvarima koja narusavaju ljudski dignitet, pogledajte broj umrlih od gladi u svijeu, pogledajte sve veci broj ljudi u svijetu nezadovoljnih ekonomskom situacijom i zivotnim standardom, to je mnogo vece i ozbiljnije pitanje od ovoga
sta ukinut j e b e m vam ma jku ,a onda se zalite na silovanje ubistva izivljavanja.....dabogda vam djecu silovali pa pobili pa da vidite kako je svi vi koji se bunite !!! vjeso bi ljude za kradju a da ne govorim za ostalo!!!
Mrgude, nema potrebe za povišenim tonovima. Teorija je bila dobra, ali praksa je uvije štekala. Vidjeli smo mi malo stariji šta je bilo od te prakse. Ko nije imo crvenu knjižicu, mogo ga je glabat lagano, ko i sad. Bivše komunjare su sad u nacionalnim strankama, jer im je uvijek bio cilj samo i jedino vlastiti interes. To ti je isto mijenjanje svijeta (čitaj: stanja na svom žiro računu) kroz praksu :)
Smrtna kazna je MAJKA. Ko je zasluzi dobit ce je!
Zašto je ne koriste sve članice EU za najteža djela
@@Mrgud S.e.r.e.š k\'o foka, da sam htio davno bi se uhljebio, i nisam ja nigdje ništa doveo; marksizam je politekonomska i socijalna filozofija kojoj je cilj mijenjanje svijeta kroz praksu, a samo puka teorija.
Traže od Bjelorusije, a od Amerike ne traže. Njima ne prodaju žvaku o humanizmu i ljudskom dignitetu, i šuplju o tome kako smrtna kazna ne smanjuje broj zločina.
Šta je ba Mrgude, pjeniš o komunizmu, a kad bi zasjeo u kakvu fotelju, odma bi promijenio priču. Takvi su komunizam i odveli tamo gdje je sad, u domen teorije.
Ovih komunjara nema gdje nema.
Drug Mrgud je u pravu.
Bolje YU, nego EU.
KAPITALISTI VAŠE VRIJEME ISTIČE, DOLAZI VRIJEME SVJETSKE KOMUNISTIČKE REVOLUCIJE !!!
Šta je đubrad kapitalistička, skrećete pažnju sa bitnih pitanja ekonomije na trivijalni senzacionalizam pod plaštom vaše buržoaske demokratje. Carstvo utemeljeno na radničkoj krvi ovoga svijeta vam raspada.Okanite se vi Bjelorusije, KAPITALISTI GOTOVO JE, PREDAJTE SE MIRNO I MOŽDA NEĆETE DOŽIVJETI TOLIKO GROZNU SMRT !!!