Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@smrt iranu poslije onakve dubokoumne analize, neospornih dokaza i potkrijepljenih cinjenica, mislim da bi red bio da nam se predstavi i ugledni autor clanka sa jos uglednije stranice (nesto mislim da se radi o ampaku, ali ne zelim da kompromitujem njegovu samozatajnost i predanost istrazivackom novinarstvu, sa jedinim ciljem i motom \"istina i pravda za sve\").
SAZNAJ ISTINU O SIRIJI, I KO JE ADVANCE.HR http://url.ba/xsf9
Vrijeme je da Turska vlada padne, Turci su jako temperamentni ljudi i njihova uloga u kojoj igaru potrcka amerima siguran sam da se nimalo ne svidja narodu Turske, braco izbacite kerove i lopove koji zele unistiti svoju bracu za par dolara, to je sramno i neoprostivo!!!!!!!!!!!!11
trebalo bi obavijestiti i Hrvatsku da u skolopu sankcija zabrani siitski www.ADVANCE.HR