Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate, dojadili su više: Boko Haram ovo, Boko Harama ono....kmeeek, kmeeee....!!! Zbrišite ih više samo da ne slušam o njima svaka dva dana.
konacno EU priznaje da Siriju napadaju teroristi u zajednistvu sa izraelskim placenicima! Long Live The Syrian Arab Army !
Ne znam zašto nam nisu dali listu - mjesto broj 1 ispred svih zaslužuju SAD/Izrahel!
Čekamo sizifa da se javi.
Evo, javljam se.
Ma nisam ni sumnjala. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ko o cemu kurva o postenju :) pa oni sirom svjeta zakuhajju pa dodaju na crnu listu ako ne igras kako ti sviraju...
A jel ti bolje da ti kinez,iranac ili pak netko treći svira, pa da u svakoj javnoj ustanovi,pa i u svojoj sobi imaš na zidu po jednu sliku mao ce tunga, komunističke partije i ajatolaha homeinija.
nesto ne mogu nikako da moj tekst i tvoj povezem :) nidje veze....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo jako. Europa i Zapad ali i ostale zemlje se moraju uključiti u borbu sa talibanima i ostalim radikalnim poremecajima koji maltretiraju pošten svijet.
slazem se gospodine Kvaternik..samo ste ispustili da pored talibana pomenete i vehabije
pod ovim "talibani", ja mislim na sve radikalne islamiste. i vehabije i boko haram i hezbolah i al kaidu i sve ostale poremećene radikale i paravojske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi dodao da su EU i Amerika najjace teroristicke organizacije na planeti zemlji.
Tek sad?