Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mani se suplje i mursija i osvrni paznju na avione za koje ste platili oko 90$ po avionu a SAD nece da vam dostave
@fbUser1560336957 a ti plaho zabrinut, a garantujem da nemaš ni 100 eura u džepu LOL a brineš za tursku avijaciju...
Znao sam da je ova budala natjerala nase futalje da klanjaju Mursiju dzenazu u Sarajevu..
Edogan glumi sultana i kalifa. Zabada nos gdje mu nije mjesto.
Egipat plese kako USA svira,Mursi i njegovi biraci su imali druge ideje..Socijalnije,al jbg imao je godina,a egipatski zatvor nije banja ko u Haagu Al mi je ok USA sto podrzava neprijatelje velike srbije
Sada će se od Mursija praviti status žrtve. To je omiljena aktivnost ovih projekata koji su nastali po uzoru na Muslimansku Braću (AKP, Mladi Muslimani, SDA....). AKP se razlikuje po tome što je donio značajan napredak turskom društvu i državi.Ovi pak drugi su ostali na šupljoj priči bez ikakvih rezultata. Naravno i AKP ima manje uspjeha i samim tim i podrške u zadnje vrijeme i onda se Erdogan okreće šupljoj priči za široke narodne mase.
ma jiko tenkre....🤣🤣🤣
Trenutno vodeci klovn svjetske politike. Gruzijska budala.
Ovaj je vece laprdalo od naseg Mile. Sve nesto on hoce, on ce uraditi ...
najbolje rjesenje je da erdoan napadne egipad....