Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra insana, što bi Bakir rek'o ...!!! Samo ne reče ništa o tome koja je uloga Turske u ovoj bajci ... ? ? ?
Ne smijemo zamisliti šta bi sve se zbilo da nije tebe Asade predsjedniče bilo, to se ne zaboravlja šta si Siriji dao, tvoj narod ponosni protiv Amera je ustrajao
Da nije Asada sa Sirijom bi identično bilo kao sa Libijom otkad su natakli Gadafija na kolac, Turska je imala upetljane prste u rušenje Gadafija a sada ima u rušenju Asada i on priča o terorizmu a napravio je terorističku državu od Turske. Postoji jedna basna gdje je žaba htjela biti kao konj i puhala se i puhala dok nije prsla...tako će biti i sa Turskom ako ostane na ovom kursu. Ova budala gore ne vidi da ozbiljni dečki igraju igru i da će Turska proći kao trava u sudaru slonova.
ima ima tursku kretenu ataturk se prevrce u grobu taj posteni covjek koji je tursku napravijo u raj sad kreten erdogan pretvara u pako
Ovaj je terorista i islamista. Isti Alijin Mali (Bakir). Sve to treba......
Jadan Bake zuti kad ovoga kretena maknu iz fotelje :-)
Je li Bake onaj Alijin Mali? Ma to treba u Sibir, Goli Otok je preblizu pa ce se osjetiti smrad
Ima druze Erdogane. Trenutno je ta vjera Islam, nacije su sa Bliskog Istoka, rasa su Arapi (sendniggers) kao i drzave u kojim pomenuti zive ( u svojstvu domovine). Ovi idioti kod nas su samo topovsko meso pravim teroristima jer nemaju mozga ni sekunde.
@kahva istina nisam islamist ali islamski narod treb STAT NA stranu asada i irana i to bi bilo dobro
@kahva ne prave belaje budisti ni jehovini svjedoci ni hindusi. Prave ih samo krscani i muslimani. Ista su to gamad, samo se mjenjaju zato kazem TRENUTNO je to islam. Mozes ti negodovat kolko hoces to ti je tako.
stara janjičarska lopina, pod kaputom mora da nosa jatagan ;)) inače, kažu, veliki riđobradog I. baketa jaran?
Prema izvještaju TV Sahar, Husein Amir Abdulahijan, savjetnik iranskog ministra vanjskih poslova za arapska i afrička pitanja je na kraju trećeg međunarodnog zasjedanja o Siriji u hotelu Palas u Njujorku, u intervjuu za agenciju Fars rekao: Na trećem međunarodnom zasjedanju o Siriji osnovni nesporazum bio je oko određivanja terorističkih grupa.
Gospodin Zarif, ministar vanjskih poslova Irana, koji je predvodio iransku delegaciju, razumnim je argumentima spriječio da se usvoji unaprijed orijentirana lista terorističkih organizacija, i na koncu je dogovoreno da radna grupa sastavljena od Irana, Rusije, Omana, Egipta, Turske, Jordana i Francuske djeluje na sastavljanju te liste i njenom predočavanju Organizaciji Ujedinjenih nacija.
@gamlet.belosvetski Amir Abdulahijan je dodao: Mi ćemo nastaviti pružati svoju podršku Siriji, a na kraju političkog procesa odlučivat će samo sirijski narod. Savjetnik iranskog ministra vanjskih poslova za arapska i afrička pitanja je, kazavši kako oni podržavaju sirijsko-sirijske pregovore, dodao: U sirijskom nacionalnom dijalogu ne postoji mjesto za teroriste, no stvarni opozicionari uvjereni u političko rješenje će igrati svoju ulogu.
islam + terorizam = SOTONIZAM
Franccisko , jebali te islamski teroristi , to 99 % Bosnjaka nije niti ce kada biti , nego kad ces ti navratit u limenku da se ispricamo...!?
u siriji nije ubijeno 400 hiljada vec 250. 80 hiljada asadovih vojnika, 80-100 hiljada pobunjenickih terorista. ostalo su civili, isilovci i pro/antivladine milicije. civili umiru vise bolesti nego bombi. preko pola miliona ih umrlo od bolestina. u siriji je zavladala tuberkuloza,kolera i dizenterija. od prije 7-8 mjeseci siri se i opasna laishmania-meso bukvalno truli na ljudima. tu su i sepse od ranjavanja i nedostatak ljekova i medicinskog osoblja, trovanja i vodom i hranom. dok u provinciji latakija i tartus na obali uopste nema rata, tu se naselilo stotine hiljada izbjeglih iz drugih provincija, uglavnom zene i djeca. sva ekonomska aktivnost se koncetritasala u te dve provincije. asadovi alawiti koji tu zive su mnogo bogatiji nego prije rata.
...šta reć. dobričina. samo tako.
Ovaj glupan je rekao da nece povuci vojsku iz Iraka. Obama kaze povlaci, gazda se mora slusati. Upravo izvrsava naredjenje.
@Preporod-Bosnjaka ha ha ha ha ha
Tako je sultane naš dobri!
meni ovo lici na onu.. 'drste lopova'