Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kojoj humanosti ti pričaš?Upravo ti i ti zapadni imperijalisti što šire demokratiju,odgovorni ste za ove nesretnike!! Da na ovom svijetu ima pravde vi bi morali odgovarati za sva ova zvjerstva koja ste počinili!!!!
Ajde jadan.Erdogan olicenje ljudskosti .Pomaze ISIL, a tamani Kurde .Fukara i kurva americka.
Covjek koji sa argumentima baca sve pod noge. Da nam je bogdo jedan ovakav lider u Bosni i Hercegovini.
ko u vicu : nemoj me mujo više branit
Jeste ono posebno kad su pokrenuli avionske napade protiv Kurda, totalno humano i nadasve evropski, ruski, američki. Diktator o humanosti.
Zelim vam dobro jutro Vas, JEDINI PRAVI Zrinjski
Ja supljka!Samo je dao zemlju i zicu, sve ostale troskove pokriva medunarodna zajednica!Izbjeglice tursku ne kostaju ni eura!Da ne govorim da turci za male pare kupuju Sirijske zene jer ih ne mogu prehraniti!I smTRAJU IH NIZOM RASom u odnosu na turkinje,Osim toga, pomaze ISIL tako da je turska dobrim dijelom kriva za Siriju!
Rusi dolaze, trebao bi osigurati sebi utočište. Hićo ga je našao u Argentini.
Dolaze i odlaze,ne zanositi se ;)
Gdje ruje dođu mir traje najmanje 50 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemoj brko ti o humanosti molim te. ti si human jedino prema ISIL-u.
Turci i Srbi jednim ustima govore..vazda obojica tralalalala, pa kad jednom jedno dobro urade, o tome se mora slušati nadugo i naširko
primili 200 000 sirijskih izbjeglica, a pola od tog broja si kurda pobio, toliko o tvojoj humanosti tajibe
ovima sto lupaju minuse bi preporucio da se jave sa argumentima hvala
pa herdogan samo smije kurde ubijat, nek ubija baćuške ako more