Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, tako je premijeru! Turci i Srbi su braća također, bar po krvi, ali hajde ti to reci ovima..
bosnjaci i turci su braca,a srbi su turska djeca
@dragan_bc Ništa od navedenog Draganče, znaš zašto, uvijek sam na oprezu u odnosu na tzv. Srbe, opet znaš li zašto sam "zapeo za tzv. Srbe", da ne bi popustio oprez..
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Sto im onda ne das ista prava ko i turcima? Ne njajke majke ti
A koja to prava imaju turci a da ih nemaju kurdi?? zadnji set zakona koje je Erdogan uveo je ukinuo i posljednje tragove segregacije koju je provodila CHP u decenijama prije njegovog dolaska na vlast...
Sta je tacno u novom setu zakona islo u korist kurda? Kolko znam sam on je izjavio da ce u buducnosti gledati da i kurdi imaju prava ko i ostali. Kurdi su gradjani drugog reda u svemu, uvijek bili. Nego on pokusava ovom pricom da pokupi pozitivne poene, dok ovam provodi diktatorsku politiku. Providan je vise neko ovi nasi ovdje. izem ti slobodnu zemlju gdje novinari dobiju dozivotnu zato sto pricaju protiv njega. Pf
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
turci i kurdi su braća erdogane, ali nema veze što turci im zabranjuju jezik, što im zabranjuju autonomiju, negiraju naciju i svakih nekoliko desetljeća izvrše genocid nad njima zajedno sa okolnim nacijama.
Bosna i Hercegovina su jetrve .
gasite racunare, poceo dnevnik 2
Iracki Kurdistan je gotovo samostalan i prebogat naftom! Dio rezervi se sigurno proteze i kroz turski dio. Iznenadni izliv bratske ljubavi nije nimalo iznenadjujuci!
Pobio ih kaoo gamad i sad mu braca ja krmka mame se na***.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Eto vam balije imate brace po cjelom svjetu.
sto ih onda ubija kad su braca??il to turci bracu i ubijaju??pazite se bosnjaci i vas nesto zovu bracom.
Svaka cast za Erdogana. Nije spomenuto sta je bio povod ove posjete... Naime povod je paralelno otvaranje 1.300 novih infrastrukturnih, industrijskih i drzavnih objekata izgradjenih u proteklih 12 mjeseci. Podvoznjaci, nadvoznjaci, trafoi, bolnice, skole, i td. sve izgradjeno od strane vlade.
Urađena su istraživanja Dnk.113 Srba iz Srbije je dalo uzorke krvi,a istraživanja su urađena nezavisno jedna od drugih u Zagrebu,Beoradu,Tuzli,Podgorici i Prištini,i došlo se do rezultata koji su međusobno podudarni.Uglavnom haplogrupa J koja je karakteristična samo za Turke,tzv. anadolski gen kod Srba iz Srbije je prisutan 8%,kod Makedonaca 12.5% a kod Albanaca 16%,Hrvata 1.9% u BiH 1.4%.Srbi ipak nisu Turci,ma koliko to neko želio,i smatram da te izjave poput "poturica" "polutan" i sl.predstavljaju vrhunac fašizma koji nažalost na ovom portalu u brojnim komentarima doživljava kulminaciju.
Najveci dio tih koji to pisu se sutra ne mogu sjetiti ni jednog komentara! Vise je to zaj.......ja nego stvarno misljenje:)
anci ako te bas zanima genetika prouci malo r1a1
Pa normalno da jesu, ali budale su ih posvadjale...
Ovo mi nešto poznata priča.Braća pa avionima po braći, braća nemojte ići nećemo vam ništa kad ono ratni zločin....
baba i deda su blizanci
Bratska ljubav je tako vazna da se mora drzati pod kljucem,!
Ovom Erdoganu su svi braća :D