Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nam pomagati majke ti, pusti da se rahat patimo :)
Nazor od rahmetli Alije Izetbegovića režimski SDA uhljebi hoće da naprave mudraca, filozofa, i državnika. On je napravio veleizdaju, ukidajući RBIH i legalizirajući zločinačku tvorevinu “PC”.
Nazor prave i sve sto dotaknu
Negator genocida Erdogan
Platili smo dobro cijenu njegovog razmisljanja???? A sad placamo cijenu njegovog sina??! Nazalost
Prije bi rekao da je bio naivan nego mudar, vjerovao je ljudima na rijec jer je mislio da ako je on posten da su svi oko njega posteni.
Niti je bio mudar a niti naivan,čovjek koga je srpska akademija nauka izbacila iz zatvora i sklopila tajni dil za podjelu i unistenje republičkog ustava.Njima je baš trebao jedan Alija koji je bio klasični islamista a ne drzavnik zato su i bošnjaci kao najveći drzavotvorni narod završili na 20 posto teritorije .
Alija je najveca posast Bosnjaka u proreklih barem 200 godina. Treba biti posthumno osudjen za svoje nesmotrene odluke vodjene panislamskim idealima kojima je zbog potpuno pogresne procjene situacije potpuno suludo odveo Bosnjake u rat u kojem nisu mogli dobiti nista. Sveo nas je na 23% teritorije iscjepkane u tri enklave. I onda je taj poraz pokazao kao pobjedu Bosnjaka. Protjerao iz javnog mnijenja sve nereligiozne, sekularne i liberalne Bosnjake. FUJ!!!
Inače su Izetbegovići uvijek bili poznati po mudrosti...
šta bi ono rekao jedini veliki državnik Turske, a da: He is a weak ruler who needs religion to uphold his government; it is as if he would catch his people in a trap.
Vamo objavljuje Alijinu sliku a rukuje se sa Dodikom. Pravi drzavnik Erdoan
Žao mi je jer nije bio loš čovjek sigurno, al nanio nam je štetu neprocjenjivu!!!!
Aljo je bio totalno neodgovarajuca osoba za opasna vremena! Steta mrtvih, jer nas je sve povalio nespremne! Mogao se ugledati na mudrog Kiru Gligorova! Niti jedna jedina zrtva a izasao kao gdin iz krnje Juge! E to je bio drzavnik. Aljo nije imao nikakvog kapaciteta za rukovodioca bilo cega! Pa u toku citavog radnog vijeka nije nikad bio niti najmanji rukovodioc. Cak i na prvim izborima nije dobio najvise glasova. Sve postigao na foru i ublehu!
Naivan i nesposoban lider koji je žrtvovao previše nedužnih naroda
Mi Bošnjaci Muslimani nikako da shvatimo da je Turska bila okupator Bosne , Turci su nas prodali 1914 , pa 1941 , pa 1992 godine na kraju ko je naselio Srbe u BiH pa jasno Turci za vrijeme okupacije , itd itd
Kumče
Prije svega rahmet mu duši, ali nije kontao fol nikako. Kralj mudrosti... Ja sam Aljaa, a ovo su Aljine kućne čarolije
Erdoağna boli đon za BiH. On samo koristi Aliju i Bošnjake jer određeni broj turaka osjeća odgovornost i simpatije prema BiH. Međutim ako pogledamo ko nam je više pomogao od država Turska nebi bila ni na 50-tom mjestu.
Sipu ga ba, sta se vise sjecas, nista konkretno od tebe osim ispranih sjecanja
Rahmetli Aliju Su postovali i neprijatelji ,to dovoljno govori kakav je covjek Bio ...a Ovi Sto izmisljaju lazi i sude Aliji zbog Bakira Su glupi...Pa od poslanika roditelji nisu vjerovali u jednog Boga Tako da ne Mora zmaciti da ce djeca da budu kao roditelji!!!