Komentari (379)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sultan ga ne vadi
E kome ste vi služili, kukala vam majka.
Veliki Vođa će uspjeti da pobjedi ove nedaće, a onda će se Sirija vratiti još jača. Šta uradiše muslimani, od ove prosperitetne zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Mozemo se mi saliti (zezati) koliko hocemo na ovu temu ali ako znademo da Turska ima Bosfor (Bosfor se smatra jednim od najvažnijih vodenih putova, jer su preko njega veliki dijelovi Rusije i Europe povezani sa Sredozemljem) i ima 70 miliona stanovnika, clanica NATO-a , onda i Turska i Rusija moraju spustiti loptu na zemlju, kraju svaku salu ...
ruski bombarder ako nisi znao oboren je dok je išao ili se vraćao sa područja koje drže pobunjenici,inače turkmeni,koji su inače kurdi,koji se inače najviše bore i protiv isisa i protiv assadovog režima.reci ti meni jel normalno da rusi bombarduju jedine koji imaju donekle nekog uspjeha protiv isisa?
Rezolucija o Srebrenici jedini u UN-u od cijelog svijeta su Rusi rekli da nije bio genocid. ZATO PAMTI I NIKAD NA GAZPROM a Gas sto manjnjnjeee koristi.
@Drunken tiger: Slazem se da treba traziti odstetu.ali nemoj da seres po bosanskim muslimanima i prozivas nas turkofilima..mi sa turcima imamo zajednicko koliko i srbi sa rusima, znaci apsolutno nista..drago mi je da si se tako izrazio, jer sam i ja identicno ne bosnjak, ne bosanac nego bosanac i hercegovac..Uopste vam je svima (mislim na sve vjere) glupa prica ko je stariji, ko od koga potice, ko je ponosan ko je izdajnik..Svi smo bijeli i blijedi pizda nam materina..spustili smo se ovdje sa karpata prije mnogo milja godina..Jeste turci su agresori, dosli zadrzali se malo duze, nekih po milje, prije toga je isto sranje radila i crkva tako da ne serite..
kako je lud ovaj covjek , rijetko ali bas rijetko glup cika
Ako se Rusi igraju sa vatrom, onda su oni fire extinguisher. Sultane, bićeš jeban. PS: hvala KLIX.ba na odličnoj fotografiji.
Ja ne razumijem ove Bosnjake,oni po nekom defltu brane Erdogana, a ne vide da Erdogan podržava ISIL, terorističku organizaciju koja je pobila stotine tisuća muslimana, koja je osvojila velike djelove dvijeu mumuslimanskih zemalja, pobila ih na stotine hiljada i protjeral milijune muslimana,; pokušavaju osvojiti bar još dvije muslimanske zemlje; Libiju i Egipat. Ne vide da je najveći neprijatelj muslimanima ISIL i Erdogan. Pokušavaju biti veći Turci od Turaka, a ne vide da većina Turaka ne podržava Erdogana. Pa jebemu miša, kad prijatelji iz Istambula, Antalije i Ankare lajkaju clanke koji pozitvo govore o Rusiji i osuđuju Erdogana zbog rušenja ruskog aviona, oni podržavaju Erdogana jer je za Bosnjake Erdogan, branitelj ISlama? Pa hajde, pitajte malo muslimane Iračane i Sirijce, Egipćane, Libijce i Malijce šta misle o ISIL-u i Edoganu, neka pitaju Kurde što misle o Erdoganu i o njegovom "liderstvu" u islamskom svijetu. Vi koji podržavate Erdogana, a muslimani ste, vi ste sramota za islam..
opet baliluk prekljuce kurcenje,...juce kmecenje,..danas opet kurcenje jer niko nije kupio kmecanje,..sutra plakanje nego citam ove lokalne balije kako konstantno kenjaju o nekakvom Srpskom kukanju oko obaranja ruskog aviona,......kukanja kojeg izgleda samo oni vide ili bi zelili da vide. Iskreno,..ni Ruske ni Srpske zrtve nisu ni prve ni poslednje, stoga mi Srbi smo potpuno ravnodusni,..jer malo bolje od Rusa znamo ko su turci,..a ko poturice.
Mislim da se naslov članka mogao ljepše, kulturnije i obrazovanije napisati kao, npr.: "Igra se Rusija neka vatrom ne!"
Moje misljenje je da je sve ovo predstava za javnost,te dvije zemlje su povezane i ekonomski i turizmom,godisnja razmjena izmedu turske i rusije je 33 milijarde dolara,nedavno je pocela gradnja nuklearne elektrane vrijedne 20 milijardi,tu je i plinovod,a ocekuje se da ce trgovinska razmjena izmedu ove dvije zemlje biti vrtoglavih 100 milijardi do 2023 godine,sad razmislite da li ce bilo kome sukob donijeti dobro,naravno tu je treca strana kojoj sve to ne odgovara..
Ovi iz RS:a kukaju ko da je njihov avion oborio a ne Ruski!! Pa boli Rusku racku za RS isto kao sto Srbiju boli racku za RS!
mi crnogorci smo antibiotik za turke...
Živila Rusija , smrt izdajici erdoganu (namjerno malim slovom)
živjela*
Sultanu ga ne vade
bošnjama mošnjama sporo ulazi u glavu da im je erdogan pokojni...
Rusija anektirala Krim kako bi zaštitila Ruse od podivljalih Ukrajinaca Turska oborila ruski avion kako bi zaštitila Turkmene od podivljalih Rusa. Kome nije jasno nek se vrati u 5. razred i nek krene od geografije, lekcija "fizičke i političke granice Evrope"
Što znači da je Rusija agresor i vi se slažete sa politikom agresije. Što me na kraju nimalo ne čudi.
U Erdogane, jesi zajeban.