Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grcka ocekuje od Dodika da ce joj pomoci svojim politickim uticajem i vezama iz Laktasa :) :)
@Separatista hhh
@drinsky1 Sta bi ... ruski avion se prinudno spustio,... ali u komadima!
Ovi nasi dadose Sutorinu sa osmjehom na licu, a Erdo preispituje granice postignute sporazumno.Nama uzeli Sutorinu sa kojom smo usli u SHS potpisom nekog Dzure Pucara i niko nikada nije preispitivao te stvari vec hladno odbili nasi zahtjev za vracanje Sutorine tacno nam se djedovi u grobu prevrcu.
Izgleda da neko želi da ponovno stvori Osmansko carstvo
Dok bi bacuske dosle da pomognu Grckoj Turska bi ih pregazila za manje od 24 sata...ajd sad djikani sa reply comment...
Vidis to, Erdogan bio na praksi kod Putuna.
Pa sad naprđivanja kao sa Bosnom Erdoganu nikad dosta. Kako je obećao da će 70 miliona TUraka jurnuti da pomognu Bosni protiv Srpske, a kada se zakuhalo nije se javio ni saopćenjem ! Obje su zemlje članovi NATOa i ne mogu očekivati NATO da im pomogne. Grčak ima RUskih simpatija ali Turska Ugovor, pa ni RUsiju ne mogu očekivati. Da se sami porokaju ? Najviše bi sami sebi nanijeli štete jer su turističke zemlje a i bez toga puše.
Za ove koji vrište uglas na Erdogana, iz samo njima poznatih razloga, bi trebalo da se, ako ima logike pozovu na sva mjerila i rezultate, u proteklom vremenu od početka, njegove funkcije kao predsjednika Turske i to usporede sa ekonomskim rezultatima u BiH od početka, ove aktuelne trojice BH diktatora.
Pa po dodikovoj logici, grcka je nastala 1923g aprije uposte nije nikada postojala. A normalno je da u svjetu ko jaci taj tlaci. Nista drugacije nebi bilo da su grci veca sila od turaka.
Pa postojala je i pre,samo sto je anticka Grcka bila mnogo veca,ali su kasnije stvorene i danasnja Makedonija kao i delovi Bugarske koji su bili pod antickom makedonijom tj grckom.Isto tako i Bosna,bila veca ranije a sad ce da se svede na pola,takav je to proces .
@drinsky1 jel to kurva o postenju? genocidas
Hajmo jedan otocni referendum
Pocinje sa grckom pa ce onda zavrsiti opet na cijelom balkanu.
NATO pakt na aparatima ... bukvalno
Bolje mu je da ne pomislja o tome inace putko dolazi sa malo vise avijona,a i Obama isto tako !!!
Izgladio odnose sa rusijom sa kojom ima daleko vecu saradnju nego grcka, a u nato paktu su bitniji od grcke
nek on gladi nesto drugo,ali ga Rus nece pustit na teritorij grcke i ako dojde do toga a rusi nebudu intervenisali ima da putko leti sa vlasti samo tako!!!
Trazite ili nudite posao? Posjetite http://idealanposao.com
@zamalopenzija hahahahhaha dobar
ovaj se kurci ko da je Obama, dok ga ne skinu nece se proci, umjesto da narod vodi naprijed on ih vodi u probleme
sta ce i on i putin mogu samo gledati za obamom
Očigledno mi dosadno. Čim se slegne prašina oko jednog skandala, od nađe neko drugo sranje. Podsjeća me na izvjesnog političara iz PCa koji je nedavno pokrenuo referendum. Nikako da mu se sjetim imena...
*mu
*on bem ti ove male tipke na telefonu...
Naljutio se Redzep.