Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma furaju glupi narod...onom malom gnjidavcu iz francuske trebali glasovi i skonto kako da to dobije...glupi armeni misle da su oni francuzima bitniji od eura koje bi izgubili od trgovine sa turskom,a nikad ih i ne bi izgubili jer i onaj turski gnjidavac sigurno ima neke koristi sto pomaze francuskom gnjidavcu..i sad ce ustavni sud reci ˝ to je protiv ustava˝ a armeni ce reci glasajmo za gnjidu on nam je htio pomoci ali eto ustavni sud ga sj..ba
Popis.am ne francusku smrdljivu, sta su oni nasli odlucivati historiju. Sto ne uvedu zakon o negiranju svih njihovih genocida po africi?
sad će izgladiti francuzi odnose sa turcima dok sa amerikom i ostalim zemljama ne unište iran a onda će tursku.muslimani ujedinite se i sravnite izrael sa zemljom.svi će biti mirniji.