Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj 9 Milijardi, pa da je uslo milion izbjeglica da ste svakom dali po milion dolara, to je Milijarda..i svi oni su milioneri sta je sa ostalih Osam.
Pusti ih sve ovamo, Babo! Ima mjesta unas u Bosni, puno nenaseljenog podrućja pa nek dođu ljudi. Sevap cemo zaradit'.
jesil siguran curguz....?
Potrošili devet a zaradili na nafti i oružju u trgovini sa isilom osamnaest milijardi... "niko krupno ko turčin ne laže"
i jeste tako pa sta vi svi mislite sta turci arapi ovde hoce pogedajte u internetu samo hoce se dopisivati sa bh djevojkama cak i maloljetnim´´zajebati kojeg bosanca a jebati koju bosanku´´
Podgledaj ovih nasi muslimana sto za turke i ISIS navijaju bog te koda su od turaka postali a ne od srba i hrvata 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Peracina para, expert level
Peracina para, expert level
#FadileOprosti :)
svašta buraz
TUSRKA GIGANT,BRA'O BRACO TURCI
Po cemu su ti to ti cigani braca majke ti??? Veze zive sturkom nemas!!!!!
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=01&nav_category=78&nav_id=1091674
Zeman: Odbijamo a) nelegalne migrante b) muslimane
Voli iggy da maše crvenom zastavicom a? voli voli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bi ti sad malo da kompenziras sa komadom sirijske teritorije ?
Desit će se 3. svjetski rat vrlo brzo,i po Kur'anu i po Bibliji sve se obistinilo.Rusija će zakuhati sa Turskom,a znatnu ulogu igrati će Amerika,Pakistan,Kina.Armagedon se bliži!A mi Balkanci ćemo biti prepusteni sami sebi bez uloge stranaca.Iskreno nevolim rat,a poštujem svaku vjeru,a Islam slijedim.
Šta se obistinilo?
Ubij anadolca da srbin nema oca..
Ubij srbina da turcin nema sina..
Napravili ste duplo švercujući naftu, gamad!
mislis...