Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se pojedinci pale. Koja je mana imati iskrenog saveznika uz to jos veoma mocnog. U svakom slucaju nije onaj kojem napravis paradu a taj ti posalje racun za plin.
Ovi nama šalju selame, a pare su zavrnuli. U čemu je razlika?
Napravi povoljno poslovno okruzenje i pare ce doci ne samo od Turske vec sa svih strana , znaci Turska nije kriva. A ovdje je kroz Istoriju bilo mnogo okupatora , znaci po tvom pametni Bosnjo ne bi trebao da saradjuje ni sa Njemackom , Austrijom,Madjarskom Turskom, Srbijom, Hrvatskom, Crnom Gorom. E jesi pametan ne do bog nikom takvu pamet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka se i ovaj licemjer javio. Taman još i on fali dok narod u Palestini umire, u Iraku, Siriji...
Erdoan je hinja koje nema veće na svijetu. Sve on ko fol nešto prijeti? Pa Izrael mu pobio ljude na brodu, šta je uradio? Hinja koja je zapalila Tursku svojim huškačkim izjavama, pa dobiva izbore na taj fazon.
On nije odgovoran za ljude u palestini, a i sta si ti uradio za palestince ?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Selami u Bosnu, a pare. E pare ne idu u Bosnu. Stoko licemjerna, ubili ste nam našeg kapetana Huseina, sjeme vam se tursko zatrlo!
Može mu se. Vojna i ekonomska sila.
Nuto mu logotipa, isti kao od Obame iz 2008. http://bit.ly/1DLUvpE
daleko ti kuca bila jarane..
BAKIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KAD CES ME ZAPOSLITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?!
Kaddaaaaaaaaaaaaaa platisssssssssssssssssssssss
Ako te je briga, pokreni inicijativu za promjenu Dejtona.
E tek ce tada da ga bude briga!!!
Oni to mogu vrlo lako rjesiti sa saveznicima, hebo Ruse. Kad Rusi mogu oteti Krim, moze i zapad ukinuti pisljivi entitet.
Govor sveca,vučije srce a djela faraonska.
ma kreten,cionistički plaćenik,najveći muljator na bliskom istoku nek on brine za sebe
Eto s kim uporedjuje bejha erdoan..
Iraq sirija yemen palestina i egipat. Hihihi
pa nece sa jebenom hrvatskom
Sto volim ove Bakirovce kad svrsavaju na Erdoganove izjave. :D
...ogami, vaskrso milošević :)
Da ste u Bih ulozili barem pola koliko ste zadnjih godina ulozili u Srbiju,tada bi vam vjerovao mozda,ovako ZDRAVOOOOOOOOOOOOOOOO
Pogino ti mami svojoj okupatorskoj , Bosna od 1463. pod okupacijom , ali ove bošnje nemaju ni trunku nacionalnog ponosa !
I ja se zaista zaprepastim kada vidim da pojedinci slave Tursku. Nemaju trunke nacionalnog ponosa. Slave one koji su 415 štetili našoj državi.
Znači ima još normalnih ljudi , al u manjem broju
And entire Bosnia has prematurely ejaculated, resulting in yet another series of floods.
moj erdian da je srece pazio bi se i sa sirijom i sa irakom egiptom i tunisom rusijom kinom i iranom... ne bi podrzavao one vradate majmune i ne bi morao biti sluga cionistickog zapada...