Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"najteže pogođeni dijelovi stanovništva crnci i ljudi u dobi između 40 i 49 godina\" - jel ovo crnci nisu ljudi?!?
Zarazeno 5%?! Pa tamo je 50 % pederske populacije . Tek sad svatih sklonost Wasingtona prema ovdasnjim muslimanima ! Redovno perete anus ,njima tako drag, i uvjek je spreman za \'\'saradnju\'\'.
Ispravka na vas tekst, nije DCC nego CDC Američki centar za sprečavanje i kontrolu bolesti - Centers for Disease Control and Prevention
Posljednje riječi pedera koji umire od side: ubiše me s leđa...
Objasnjenje je toliko ocito.....Washington DC je srediste politicke moci a velika vecina uposlenih u administraciji, tj na funkcijama su pederi!!