Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je sultan kao na strani potlacenih jer to u sustini njega ni ne dotice. Zasto ne postavi pitanje Kurda u svojoj zemlji nad kojima njegova vojska svakodnevno izvodi teror ne samo u Turskoj nego i u Siriji. Koja je to razlika izmedju Kurda i Palestinaca. Nije pitanje podrske, nego licemjerja. Iste okolnosti se promatraju na dva razlicita nacina, kako mi odgovara.
Prije 15 dana - Stojimo uz Palestince. Juče - Stojimo uz Palestince. Nastavite da stojite :))))
@CarobniPasulj. Đaba tupis zube SDA seljaduriji!!! Oni misle da im je politicar mesija, a ne obicni prevrtljivac i lazov.
Erdogan i njegova familija su jedni populisticki gmazovi. Ubirati poene naustrb djece i zena koje prezivljavaju horor u Gazi 24/7 je odvratno da odvratnije ne moze biti. Ima moc, ima kapacitet ako nista da lobira kod SADa i NATOa da ovo prestane. On drzi nekakve skupove da bi politicke poene uzeo. Fuj
Nazalost, zna se kome brko teslim cini: https://i.postimg.cc/k4HkS8f2/IMG-9135.jpg
Dosta šuplje, zavrnite im naftovod i prekinite s njima saradnju! Dosta vase glume
Ova Emine Turska Sebija Izetbegovic
Jel tesko zaspis?
poserem i emine i redziba i ostale koji mogu a nista ne poduzimaju
Protiv turskog naroda nemam nikakav problem , ni protiv jednog naroda nemam. Al protiv ovih političara , nema ni jedan na ovom svijetu da je normalan. Treba ovo sve očistiti , al očistiti da više nijedan ne postoji.
Po komenatarima vidim da se generalno slazemo da je sve ovo licemjerje, jer turci bi za interes i brata ubili (kao sto su to vec kroz istoriju vise oputa radili). Niti pomazu nikome, zatvaraju oci nad zlocinom koji su uradili nad Armenima, maltretiraju Kurde, izbjegli su da se ocituju o genocidu u Srebrenici, itd... Vecina nece nikad priznati, ali fakti su da su nam veci prijatelji Bugarska koja nas je prva priznala, o skandinacima, Japancima, itd. da ne govorimo.
Samo pricate, a nista ne radite po tom pitanju. Bitniji su vam vasi interesi. Turcin brata skrati za glavu zbog interesa, nema tu emocija.
OVAJ RAT JE SVE VAS RAZOTKRIO NIŠTA NIJE SLUĆAJNO, PALESTINCI ČE IMATI NAGRADU ALI SVI VI ARAPI TURCI ĆETE ODGOVARATI INŠALAH
E to Emine, ako im tvoja osuda ne pomogne ne znam sta ce.
vrijeme je da kaže mužu da uradi nešto konkretno umjesto da osuđuje i on i ona.
brini se ti o kurdskoj djeci kruvetino zamotana i ruzna. kakvi licemjeri su ovi turci.. i ne cudi me da su onda i bosnje takvi jer krv nije voda. samo pljuj na zapad, na EU, na Brisel, na SAD a svaki turcin i svaki bosnjo bi dupe prodali da rade u Sloveniji a kamoli u nekoj bogatijoj EU drzavi. i meni je naravno zao palestinske djece, samo ja ne bombardiram kurde svaki par mjeseci.
Ma i ti se isjikirala,pa uradite nesto onda barem krijuci,daj te oruzije Palestincima,tu sam vam u komsiluku.
Aj nemoj zafrkavati, čuj koriste? Ne bismo znali da nam nisi rekla.
Vi ste obični glumci, na tuđoj patnji pravite političku kampanju sramote ste
Ovaj Erdogan se pretvprio u obicnu babu!Samo belebece!
Najveci ublehasi.