Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je normalan ne bi ni bio diplomat u zemlji koja ne priznaje Palestinu jer da se podsjetimo Češka je glasala protiv primanja Palestine u UN!
Ovo ti kao...niko nije kriv,ne zna se motiv,blablablabla....ubistvo firme,čiji su vlasnici potomci onih koji su preživjeli javna kupatila,u istočnoj Europi u periodu 1939-45...to kao odgovor Efraimu,koji kaže da je kod nas bilo čiščenje,da nije bilo genocida...te i njegovi su onda išli u javna kupatila na kupanje,kao...a znamo da nije tako bilo....
Opet se izraelci branili majke mi, izraelci i srbi se uvijek SAMO BRANE
ajd srbi se nekako i mogu podnjet,,ipak smo bili nekad ko jedno...al ove zidove b sve u gasnu komoru :D pametan je bio hićo!
A što će uopće palestinski diplomat u Češkoj kad Česi ne priznaju Palestinu, nikome od vas to nije čudno? normalno da se onda neće ni zamarati istragom kad za njih ta zemlja ni ne postoji...