Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je otišla sa njima ostalo su samo nagađanja. teška situacija za porodice žrtava.
Teška situacija onima koji su ostali bez svojih najmilijih.
ZALOSNO STVARNO ETO KAKAV JE ZIVOT I SUDBINA LJUDI TOLIKE GODINE STEDIS DA NEGDJE ODPUTUJES SA AVIONOM I POGINES U ZADNJE VRIJEME KAKO SVE VISE PADAJU AVIONI SVE JE VECI STRAH I SVE VISE NARODA ODUSTAJE OD PUTOVANJA AVIONOM JEST DA JE ZA NEKE NAJBRZI NACIN PUTOVANJA DO ODREDENOG MJESTA ALI SADA JE TO SVE STAVLJENO POD ? JA LICNO NISAM NI 75 % SIGURAN DALI BI SMJEO ICI AVIONOM JER STVARNO POSTALO JE NESIGURNO U VAZDU TOLIKO IZNAD NEBA I PASTI JE 1 % VJEROVATNOCE DA CE NEKO OSTATI ZIV PRAVO CUDO.
Ocigledno nisi upucen u statistiku. Po tom principu nebi smio izaci ni na ulicu jer je veca vjerovatnoca da se pogine na ulici nego u avionu. Slicno tako ni u auto. Sansa da se pogine kad udjes u auto je oko 20 puta ili 2000% veca nego kad udjes u avion. Citao sam da bi covjek mogao letjeti svaki dan avionom u Ameriku i nazad, dakle 8 sati dnevno, i samo jednom u 14000 godina da je vjerovatnoca da bi dozivio nezgodu.