Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce ekrem jevric gospoda na slici?
hahahaha
Kad ga već puštate iz zatvora onda ga i vratite na vlast, jer vidite da vam ne valjaju ni oni poslije njega ni ovi sad.
E da sam na Mubarakovom mjestu samo bih poručila narodu Egipta: You ask it you got it ! Kako ono kaže Merlin u jedoj pjesmi nije za svakog Roba, sloboda !
Vraćaju cionisti svog pijuna na scenu.
Zasto Klix ne objavljuje vijest o jutrosnjem rezimskom napadu hemijskim oruzjem na narod Sirije. Do sada ima preko 1000 zrtava. Paznja, strasni su snimci: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fSvm8mDZyOY#t=104
Ti ili si lud ili ces brzo biti, ko zna gdje je ovaj snimak i sta je bilo... A drugo kakav rezimski napad glupane pa to je drzava u odbrani od teroristickih hordi ...
Kao prvo, razumijem o cemu govore, kao drugo, strani mediji, kao i al jazeera govore o tome, ali kod nas se o tome ne govori. U tome i jeste fazno!
"Mubarak je osuđen na doživotni zatvor prošle godine jer je nije spriječio ubistva demonstranata " JER JE NIJE ???? Klix-sa njima nikad nije dosadno !
Ovdej nema pravde ili je prespora,zato ima smrt i tamo ce svima biti sudjeno po pravdi.Jeedva cekam kijamet samo zbog ovakvih pacova kao sto je mubarak đubre jedno izdajnicko!
islamistica, ti mislis zlo drugima, a koliko znam to je u islamu zabranjeno. Tako da i tebe vatra ceka na kijametu hehe :)
Nekim ljudima ne moras misliti zlo,zlo rade pa ce ih zlo i cekati.A pristajem neka me snadje po pravdi tamo kako budem radila i tebe ce isto po pocinjenom:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njima bi jedini spas bio kada bi se Gadafi vratio iz mrtvih xD
pravac na ulice egipta,spasi drzavu od krvoprolica
I ovi pošli puštat iz zatvora... Po uzoru na nas :)
uskoro ce on na put sa kojeg nema povratka, sigurno
Insallah,da ga sto prije snadje smrt nije zasluszio da zivi ni sekunde sta je radio papan!
Bajram Hosni Mubarak Olsun i tebi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako ce da sudi ovim sto rokaju demostrante ?
a ko*
Sad je jasno ko je kome ukrao Revoluciju. Al Sisi je Mubarakov covjek,Diktatura ponovo uspostavljena....braooo. Fuj. MB je demokratski pobjedila al dzaba,zajebase ih......
covjek je bukvalno ostaario tek kad su ga skinuli sa vlasti ... do tad je, bar u javnosti, bio vitalni djedica koji sigurno upravlja drzavom ... isto ko i papa silvio
đubrad je to, demokratija je ovdje umrla