Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeci u Egiptu, Siriji, Palestini, Libanonu i svim ostalim državama je mjesto doma, ne na prosvjedima,ne na poligonima za bacanje kamenja na vojsku, ne u radikalnim grupama gdje ih koriste kao žive štitove! Zapadnjaci kakvi god bili ne koriste djecu u svojim ciljevima, već odrasli se bore, tako da djecu ostavite doma, ne moraju oni trpjeti s*anja zbog svojih roditelja! Kao da im nije stalo do svoje djece, ne bih ja svoje dijete vodila u takvim situacijama nigdje, ne bi se ni približavalo vojsci, ne mogu shvatiti takav mentalitet!
manipulacija djecom, ne bi bilo prvi put! Zli vojnici i policajci se iživljavaju na jadnoj djeci, to je glavni adut u rukama ekstremista i ljudi padaju na te cake kao muha na go. Vojska održava red i ne dopušta ekstremistima nove nerede i pokretanje nestabilnosti i dobro to radi, samo naprijed!
koja propaganda pisete kao da je normalno da malu djecu vodis na demostracije gdje se zna da ima i mrtvih. policija je trebala ove roditelje dobro namplatiti i oduzeti im djecu. kakvi su to roditelji koji malu djecu vode na tako opasne demostracije i koriste ih u politicke svrhe
Tačno. Sve rečeno. A šupljak zvani : "mi slučajno prolazili" samo dodatno opisuje "savjesne" roditelje.
Posto se zna da vrlo cesto dolazi do sukoba sa policijom ili medju razlicitim grupacijama , u najmanju ruku neodgovorno od roditelja ! Ponasanje policije za svaku osudu .
Setalo dijete sa mamom po parku...
...đeneralska psihologija...a nižerangirani sitniš se trudi dokazati nadređenima...pljuc...
Sta ce dijete na protestima? Ni ne razumije se u te stvari.
neko je lijen da cak ni tekst ne procita do kraja