Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne foliraj bre, jedini i pravi ampak sam ja, tako mi gospe i svetog Bobana. Ja sam pravi hrvat i zato nemam `jarane` Mehe i drugih majorizatora, to propustam zeni.
možeš još koji dan ostati u toj fotelji Mubarakvo isprdku, Muslimanska braća dolaze... stranka Muslimanske braće Pravda i razvoj sa islamskim strankama el-Nur i Wesat osvojili više od 65 % glasova i pomeli sekularističke prozapadnjačke čankolize ! Egipatski narod jasno rekao kakvu vlast želi i jasno poslao poruku zapadnjačkim vladama te obznanio cijelom svijetu u kojoj tortusi je bio pod faraonskim mubarakovim procionističkim i proameričkim režimom ! ali došao je kraj anglocionističkoj vlasti u Egiptu...zora islama sviće u sve većem broju muslimanskih zemalja ! Tunis, Maroko, Egipat, Libija, nadati se uskoro i Sirija, Jemen, uskoro zbacivanje i tiranskog američkog marionetskog režima u Arabiji ! islamom do ponosa džihadom do pobjede !