Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALO BA FASISTI VEHABIJE;) HAHAA SAMO VI BRBLJATE,ZABOLI ME ONA STVAR STA KOMENTIRATE,NIT CITAM STA PISETE TAKFIRI,JA SAMO UZIVAM DA VAS PROVOCIRAM,A ZA SVE DRUGO ZABOLI ME ONA STVAR.EVO SAD KRECEM PRAVAC TITOVA NA PIVU;)) ONDA U MERCATOR MALO SUHOG MESA KULENA I TAKO DALJE, A ONDA DOH NA MORE A VI SE JEBITE,ZELIM VAM DA OD SILNE MRZNJE SRCANI DA DOBIJETE, I TO OD SRCA,;))) HAHAHHAHAHAHAA JA VJERNIKA PO INTERESU, HAHAHAHA, JAILA BYEEEEEEEE;;;))))
I ti ćeš uskoro sa svojom aletivskom braćom pravac Moskva kod svog gazde Putina da ne lajete i grizete narod uokolo.Do tada, mrš u kućicu. :)
JESU VEHABIJE FRUSTRIRANI U BOSNI,NEMAJU NIKAKVU PODRSKU OD BIH MUSLIMANA,A KAD POCNU PAMETOVAT KAO U MOSTARU ONDA IM Branioci Mostara pokazu gdje im je mjesto i odma se jedan preseli,,,
Tako se Asad dičio pa onda kad naleti islamska oluja otpuha mu njegovo socijalističko carstvo.
BLA BLA BLA HAHAHAHAHHAHAHA BLA BLA BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OVAJ FASISTE JE JAVNO POZIVO NA SVETI RATI U SIRIJ; I EVO POSLUSALI SU GA; Teroristički napad auto-bombom pogodio je danas predgrađe Damaska, Jaramana, na jugu grada. Prve informacije govore kako je ubijeno 7 osoba, dok ih je ranjeno preko 60. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/942453_471806152915896_2116071463_n.jpg SLIKA SVE GOVORI KO SU I STA SU AL USRANI FRONT P.S STRELJAT GA TREBA KO DRAZU,MAMU IM FASISTICKU VEHABIJSKU!!!!
Al-Nusra odrađuje poso po Damasku,a šijje čim dobiju po ušima uvjek "djeca" stradaju.A uvjek budu napadnuti vojno-obavještajni uredi i slične mete.Nije valjda da šiije na poso dolaze sa djecom? To na slici su djeca muslimana koja su vjerovatno povrijeđena u režimskom granatiranju.
Allahu pomozi Mursiju, ova cionisticka govna i korumpirana vojska ce goriti u dzehennemu insallah,samo se sprdajte, prokleti bili
pa ako je sve kako hoce Allah onda je njegova volja da Mursi bude uhapsen
ZORRO@ HAHAHAHAH ZORRO "pa ako je sve kako hoce Allah onda je njegova volja da Mursi bude uhapsen" NEMAJU SAD ARGUMENATA!!;)) A TI BIN LADEN@ TI NECES NIGDJE GORIT,JER TI JE MOZAK DAVNO IZ;)))GORIO;;;;;))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Laz je teska droga. S te se igle jos niko skinuo nije. Pravda ce stici svakog zlocinca, na ovom ili na onom svijetu. Mursi istraj u svojoj borbi i taj trud sigurno nece biti uzaludan.
Evo jos jedan Alquida - Hamas pulen.
dobro će biti ako ga ne optuže da je ubio nekog faraona
Kako je sve Njegova volje ocigledno je da zeli da Mursi riba hapsane ;-)))))