Pomoć od 2 milijarde dolara
0
Egipat će sponzorirati obnovu Gaze
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imas tri ne vjernika oko sebe. dolazis ovdje da citas zapadnu ideologiju. sve SUHA ideologija ne vjernika koju postavljas na stranicu. loces gore od turaka. djamije ocima nikad vidio nisi. ne znas fatihu proucit a ti pricas ko je licemjer.
nemojte palestinu i egipat uyimati u usta sve dok nebudete poceli klanjati. jel jasno. gamad majmunska.
mijio[\' 31.01.2009. u 09:24 ubi turcina da ne postoji... noz zica srebrenica. EH MIJO mnogi su sanjali Bosnu unistit pa su slomili zube i noge...tak ce i s tobom i s ostalim maloumnim krvolocnim cudovistima bit! Zivi pa vidjeli!!! BOSNA4EVER!
dobro jos niste napisali da ste im vi poslali lovu. kao braci muslimanima a locete, drogirate se kao svinje. Dzamije ocima niste vidjeli a lafo muslimani. ALLAH SVE ZNA!!!
Egipat igra duplu licemjernu ulogu...s jedne strane ko bajagi pomaze palestince a s druge pomaze njihovo istrijebljenje... Free Palestina! BOSNA4EVER!
ubi turcina da ne postoji... noz zica srebrenica.
Egipat nema nista sa ovim. Palestinska vlast tj Hamas snosi sve troskove. nemojte pustati lazi na otvoreno. Protiv jednog Izraela nikome pomoc ne treba. mali glupi Izrael.