Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hah, zabranili mi komentarisanje na člancima, zbog ovog komentara: "Senzacionalne naslove koji navode na pogrešne zaključke treba nagraditi blokiranjem reklama preko kojih zarađju. Može biti urađeno na način instaliranja ekstenzija za svaki popularniji pretraživač, time će i uveliko biti smanjena i mogućnost zaraze računara od strane raznoraznog nepoželjnog softvera. Logično je pretpostaviti zašto internet portali ne pišu o ovim ekstenzijama, jer bi im se samim tim i smanjio profit, te bi morali kvalitetom odobrovoljiti čitaoce da ih stave na bijelu listu stranica na kojima reklame mogu biti prikazane. https://adblockplus.org/"
Pametno zboriš, nadam se da će raja da skonta o čemu ti pišeš Definitivno svaki internet explorer bi trebao da ima ovu opciju pod default ! Život je ljepši uz https://adblockplus.org/
Sigorno cestarine u Njemackoj od 2015 godine kao i za sve ostale one koji udju u Njemacku, a nisu Njemci?
Jucer je njemacka vlada ove kravetine odlucila da ce svi stranci od 2015 godine placati putarinu za njemacke autoceste. Znaci od 2015 godine se pripremite da istresete putarine i za one njemacke usrane autoceste koje se obnavljaju po 16 godina po dionici.
Ako su po tvom, njemački auto putevi usrani naše komotno možeš nazvati magarećom prtinom :-))))
Šta BiH može očekivati od nove njemačke vlade? - Qurac od ovce i na njemu zvonce...
jel tamo snijeg pada vamo ga nanese
Pao je malo
ovdje ništa, odakle se ti javljaš? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)