Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje je fol da gradonačelnik sebi obezbjeđuje dodatne glasove za izbore koji prije nisu mogli glasati a sada će glasati za njega (radi se o 14,61% glasova od ukupnog broja stanovnika. matematika majka
sami turski šljam u toj njemačkoj.
aaaa mogul i ja da zamjenim svoj bh pasos za njemacki...molim te gradonacelnice molim teeeeeeee
Pa sta evo ja nisam ni pogledala video a komentarisem :-P:-$
A sto ne mogu ove pametnjakovice koji kometarisu samo da bi kao nesto rekli. Pa \'kljukusa\" jel ti gledas video ili i gledas i slusas. Odkud ti da je zena rodjena u njemackoj. A vidim i strucnjak si za jezike! Spiker fino kaze dosla kao dijete. Ma izgleda bitno je da se nesto kaze i kritikuje!!!
hmmm,u suštini pozitiva al\' recimo vele ova turkinja da je rođena u njemciji i da je koordinator za učenje njemačkog jezika a govori taj jezik k\'o da je tamo prije po go\'dne došla???