Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sada neka mi ovi poznavaoci vjere objasne kako neko može kupiti ženu i vjerski se vjenčati sa njom još da mu bude n- ta po redu žena i da to vjera dopušta na koju se zaklinje kad se vjenčava. nema te vjere koja bi me uvjerila da je ovo ispravan način postupanja prema ženama.
danko kao što dole objasnih, turci (alah im svako dobro dao) to rade iz dobročinstva, za razliku od ostalog svijeta ... ne žicaju oni to (osim ako ove ne navalr) ... samo hrane, oblače i školuju dok se ne osamostale :-)
Prodali sopstveno dijete?! Kakvog mentalnog sklopa moras biti da to uradis... A ovi muskarci sto ih kupuju, za njih nemam komentara. Zlocinci. Uzas.
jedno je ka se to radi po bijelom svijetu, al kad braća turci to rade, onda je to nešto drugo ... sigurno to rade iz merhameta
Jeste, ali malo morgen. Da je merhametli, dao bi te novce kao humanitarnu pomoc i rekao neka je na hajr. A ne ovako... I nema razlike, ko god tako nesto cini je psihopata i zlocinac, bio iz Turske, Indije, Njemacke, Bosne...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"kad ja kazem ja" nemoj komentirati dok ne pogledas snimak i procitas clanak jer sam sebe dovodis u zabludu kupio je napravio joj dijete tukao je i na kraju otjerao a cura ima samo 16 godina toliko o tvom komentaru i skolovanju tj dobrim djelima turaka
Ramazanska rasprodaja :-) Nesto kao Boxing day na zapadu. Kad vidim ovako nesto, pozelim da im se tamo uvede matrijarhat amazonskog tipa, da zene u kavezima drze ove "muskarcine", a kad zivotinje iz kaveza dignu glas i pozale se na svoju sudbinu, da im onda pod nos gurnu neku "svetu knjigu" u kojoj je sve objasnjeno. Stoka primitivna.
U ovome treba tražiti kriminalnu radnju koja po biti stvari nema niti vjere niti nacije.Trgovina robljem nije samo ekskluziva istoka nego cijele zemljine lopte i to se smatra najtežim krivičnim djelom u civiliziranom svijetu.Siromašnih krajeva je uvijek bilo i bit će isto kao zla ratova i pošasti u kojim opet stradavaju oni najslabiji žene i djeca, koje se zlouporabljava: žene kao seksualne robinje, a djeca kao vojnici... Ovo treba osuditi na ljudski način i sjetiti se pri tome 50.000 silovanih žena u ratu koji je u BiH vođen isključivo protiv civila... Osobno se gnušam i najdublje osuđujem ovakav odnos svijeta prema ugroženim civilima koji da bi preživjeli u očaju rade ocakve stvari. Zatajila je svjetska solidarnost, humanitarna pomoć, ali i odlučna vojna akcija kojom bi se zaustavilo ovakvo stanje u Siriji.
imal kakvih muzeva na rasprodaju.......snizenju?????
vidim genocidasima treba objasnjenje. pa kad izglasaju rezoluciju sve ce vam biti jasno.
to su te drzave na koje se mi ugledamo
Oprosti im Bože, ne znaju šta rade.
i opet su nas braća turci zaobišli ... mjesto da kod nas pazare koju, oni u siriju ... niđe veze