Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Drezden im je istočna njemačka, tamo nema stranaca sem možda kojeg Poljaka. U Bayernu i Westfaliji nema ništa slično, tamo imaš gradova i do 40% ljudi sa imigracionim porijeklom. U zapadnoj njemačkoj je vjerovatnije da će se desiti demonstracije da se ponovo izgradi Berlinski zid, oni smatraju da se evo 25 godina pumpaju pare u taj dio iz saveznog poracunai njihovih dzepova, a efekta nema.
Šešelj je liberal spram ovih
nama, Srbima i Turcima nije mjesto u ovakvoj EUstašoidnoj uniji Hej narode srpski Božija je volja vodit će vas vojvoda iz Popovog Polja Oj Šešelju, oj Šešešlju srpski spasitelju
kad je Hitler išao da zauzmu cijeli svijet onda se buba švabe nisu bunili