Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamo srece da sam živio u vrijeme Poslanika s.a.w.s....
kamo sreće da sam ja živio u vrijeme TITA
Daje zapadnjacima da skinu hidzabe sa ovih zena, da im je da hodaju golisavo kao ostale zapadnjacke zene i djevojke. To je njima krajnji cilj. Kakva njihova crna briga o muslimankama, oni se ne brinu jer su fini, oni samo prave kampanju demoralizacije naroda jer kad je covjek govno nekako mu je draze da svi budu govna, osjeca se malo prijatnije iako ostaje govno. Kad tako brinete o pravama muslimanki daj napravite kampanju da u Francuskoj djevojke mogu sa maramom u skolu ici. Nije vas sramota. Licemjeri jedni
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ako u BiH novinari Klixa smiju voziti automobil, ne znam zasto saudijske zene koje su potpuno mentalno zdrave (barem vecina njih) ne bi smjele imati isto to pravo!
najsmesnije mi je bilo kad su dvojica pljackasa banke u bih obukla feredze pa oplajckali banku sta sve ljudima ne pada na pamet svasta
Nemogućnost "savršenog" zakonskog sustava da nađe rješenja za specifične muslimanske običaje i , rezultira onim što vrlo dobro znaju - zulumom nad slabijom stranom koja se ne može istim načinom obraniti. Kao što su vladajući munafici u Somaliji zabranili kršćanima proslavu Božića.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/307032/U-Somaliji-Bozic-sluzbeno-zabranjen.html?utm_source=nasl_vijesti&utm_medium=klik_vijesti&utm_campaign=Track_nasl_vijesti
Saudijska Arabija zabranila Novu godinu: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/307006/Saudijska-Arabija-zabranila-Novu-godinu.html
zena za volanom...bjezte ljudi na drugu stranu,haha
Daje zapadnjacima da skinu hidzabe sa ovih zena, da im je da hodaju golisavo kao ostale zapadnjacke zene i djevojke. To je njima krajnji cilj. Kakva njihova crna briga o muslimankama, oni se ne brinu jer su fini, oni samo prave kampanju demoralizacije naroda jer kad je covjek govno nekako mu je draze da svi budu govna, osjeca se malo prijatnije iako ostaje govno. Kad tako brinete o pravama muslimanki daj napravite kampanju da u Francuskoj djevojke mogu sa maramom u skolu ici. Nije vas sramota. Licemjeri jedni
Pa zar ti nije providno što ova žena zna engleski jezik koja se protivi vlasti? :)
providno jasta nego providno. Kjafiri kampanju vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žene u Saudijskoj Arabiji ne smiju voziti iz jednog razloga: Ako bi žena vozila auto, morala bi nekad policajcu pokazati vozačku dozvolu i otkriti lice. A to ne ide. Haram. Sad ćete me pitati gdje su im policajke, a ja ću reći: Nema ih, ne smiju raditi policijski posao. Toliko o demokratskoj saudijskoj Arabiji-zemlji u kojoj se prema ženama odnose sa poštovanjem, zemlji demokratskih sloboda gdje uvijek možeš računati na stotinjak udaraca bičem.
Arapi su pogan i tu nema price.
@sizif111 Pogresno si informisan. Ima saudijki policajki. Lice se otkriva regularno i pokazuje drotu, hehe, kamo srece da su toliki vjernici kako ti to predstavljas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to je taj pravi serijat, vrh islama i jedino sredstvo ocuvanja istog....vjera je zlo pregolemo ;)
heheheheheh dobar si al glup ;)
Jedino ispravno je ista prava i slobode za sve. Kako ce se poslije neko oblaciti spada u domen njegovih prava i slobodnog izbora.
reci to francuzima koji zabranise hidzab u skolama.cibe
Zabranili su i krst. Skola je skola i ne smije imati veze sa religijom.Nisu zabranili da predsjednica Francuske ne moze biti zena s hidzabom.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nije ovo pitanje islama vec obicaja. Saudija je takvo podneblje gdje su divlja plemena naselila gradove i kao sto rece ovaj mladic u prilogu djevojke bi bile kidnapovane, silovane, ubijane, nastao bi veci haos no sto je danas, i saudijska vlada je toga svjesna i zna da ce se samo jos vise obrukati i pokazati koliko su zaista nesposobni da zastite svoje gradjane kada gradjani moraju licno da idu uz svoju zensku djecu ko sipka uz bubanj. Islam im je samo paravan. Do sada su na mnogo nacina pokazali da je njima islam na 3-em mjestu da prostite...
Znaš li ti jedan ajet u Kur'anu? Šta pričaš fintedžijo, zatvori usta da ne izlazi taj smrad!
Dolje nikad nije sigurno da nećeš dobiti bičem 100 udaraca zbog nečega. "Bičuj,bičuj me. bičuj Stojane...."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jaooo brige o ženama Sudijske Arabije, ne znate napisati ni ime te države kvazi novinari! Žena muslimanka u Arabiji ima takvu egzistenciju da ne mora raditi čitav svoj život i opet uživa u bogatstvu itd.. Ovde se jasno vidi šta je cilj ovog videa, a to je promovisanje nikaba-feredže kao nečega što je radikalno i žene muslimanke koja to nosi kao zaostale žene! Neka vaše najljepše žene rade u samoposlugama, i prodaju obuću a naše će biti u kući i odgajati djecu, što je veći prioritet nego da rade! Kvazi briga o ženama Arabije, jad i čemer!
Ti si psihički bolesnik. Fuj!
saudijska arabija je debilana od države, ispostava američkih interesa na bliskom istoku. unutrašnje uređenje kvazidržave je katastrofalno. razbacivanje pare do zadnje mjere, a mogli bi sa tim parama pola svijeta hraniti. no čudi me da je u bosni i nekim evropskim zemljama dozvoljeno javno nošenje feredže. to bi trebalo zabraniti jer se ne zna o kojoj se osobi radi. pokrivena žena pri čemu se vidi lice dotične osobe je u redu, ali feredža nije u redu.
Ti bi ko Tito sto je tvojoj pranani zabranio feredzu? Ako treba da joj se vidi lice radi legitimacije, to moze i u Saudijskoj Arabiji a ne u Europi.
ispravan potez tita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest vala.imaju lexuse i mecke u garazama a drzava im ne da pravo ne voznju.
jesam ja lud ili ovdje nema teksta, samo uvod i slika? ....jeste novinari Boze sacuvaj