Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god pokloni marku, podržava zloupotrebu djece koju tako zlostavljaju na ulicama. Umjesto da pokloni marku poštenije bi bilo da vlastito dijete stavi na ulicu. Jes cinizam, al' je tako.
Nindže i u Berlinu, samo nekako mi slabo liče na Japance . . . ! ! !
Im'o sam profesora koji je bio cijenjen, uvažen i dobro plaćen čovo , a rekao je da bi sve to ostavio da mu daju da pred katedralom prosi dva sata prije i dva sata poslije mise ( istina, to je govorio u vrijeme dok je ovaj narod " malo bolje stajao " ).... Mislim da u ovoj njegovoj ima i PREVIŠE istine . . .
Profesor je ljudina s veliko LJ, stručnjak svjetskog glasa u svojoj oblasti, alkoholičar ni blizu ..... i t d .....