Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdiguzi, ja niti zelim niti hocu da zivim sa vama u multietnickoj dravi. zalazem se za ponovni rat i to cu raditi dok sam ziv. a u ostalom vidi se ko dolazi na nase forume zato sto nemate svoje smrdiguzi, traktoristi ahahhahahah, ja necu ni da idem ni da gledam vase stranice a kamoli tv. zato nestanite odavde muka mi dodje kad znam da ima vlaha
Ama \"jojimo\" mi njih ; 0 )
i da ne zaboravim da naglasim jednu jako bitnu stvar,..... mi vas ne mrzimo samo vas malkice zalimo! :) :) :) :)
ovi periguzi su bas beskrajno iskompleksirani. yebeno je to pravo sa tom njihovom mrznjom prema srbima i hrvatima a jos yebenije sto nista konkretno ne mogu i ne smiju djeovati.... i jos tragicnije od svega sto nam se ko fol zalazu za multikulti drustvo i da zive sa nama zajedno u istoj drzavi hehehe! koji apsurd zar ne periguzi moji....
Ako ti je nevazno sta imamo reci, zasto komentarises sto sam vec napisao? : )) vidim ti po stilu pisanja da si ili 15-16-to godisnji djecak ili retardirani mladic, u svakom slucaju pomoci ima, ako zelis da je trazis. Sta kazes, toliko nas mrzis da ne kupujes nase proizvode, dobar si ti care : ))))
zadrzi ti te tablete za smrde. samo da ti kazem koliko vas mrzim. kad kupujem nesto strikno gledam da li je pravljeno u smrdiji ili cak u smrdskoj. samo kupujem bosansko a sto nije smrdsko eto koliko idem u bezkrajnost sto vas mrzim. a sto se tice pomjeranja dupeta, glup si ko niko jer sam vec napomeno da me ne interesuje sta imate za reci i da vec znam ko ste i sta ste i da mi ne treba vase objasnjenje. za mene ste mrtvi i smrdljivi vlasi
Ja sam cuo da su sami oni lansirali rakete, koje su se gle cuda vratile i detonirale na tlu. Tipujem da je do gravitacije.
BRAĆO MUSLIMANI, EVO GA IFTAR:). IDEMO VEĆERA, AKO BOG DA U DŽAMIJU.TAMO ĆEMO DA PRIČAMO O OVIM TEMAMA.
Tacno mi vas je zao kako vam dupe pomjeram ; 0 )
hahahahaha, pazi sad ovog lika, hahaaha Mrzi, a nista nemoze hahaha Posto ne mozes uticati na spoljasnost, radi na unutrasnjosti ja ti preporucujem. Imaju tablete za te stvari koje ti osjecas, mogu ti pomoci u vezi lucenja nekih tekucina u mozgu.
jao pobise nam decuuuuuu. koliko mrzim smrde se ne moze rijecima opisat. imam toliko mrznje u grudima prema smrdima da me u opste ne zanima sta vi mislite i govorite, za smrde imam samo mrznju i to ne zapamcenu. i zato zacepi vlasino smrdljiva
Evo opet jednog od mojih vjernih obozavaoca, i to registrovanog : ))) Jedino sto me brine je sto su mi svi dosadasnji obozavaoci pederi, sve nesto o guzi, o zavlacenju, da te Bog cuva. Moram se malo pripaziti : ) P.S. Sifra koju sad moram ukucati da bi objavio ovu poruku je SRBIN, jao divote : )))
Moram nesto da vam priznam! Ja bre mnogo volim da ga primim u pakšu. Nema mi nista draze nego kada mi ga brat srbin konektuje. A posto mi ga niko odavno nije pristekao, malo sam nervozan, pa pricam ovdje gluposti. Ali navikli ste vi da srbi pricaju gluposti, znam ja to, a zna i cijeli svijet da smo mi genocidne seronje. Primite moje duboko izvinjenje a ja odoh da ga primim duboko.
Izreael je več odgovorio sa preko 15 raketa. Sa njima nema zajebavanja.
Pazi patriote i rjecnika mu! Bog ti dao pameti djete, i tebi i takvima kao ti, da se opet ne zayebete. Sto se tice onih 300 mil, pitaj ih, dobro bi im dosla pomoc kad bi mogli racunati na vas, mosnjake. Ne ide im bas dobro, gube svuda, cak je i proizvodnja opijuma opala, sto vjerujem tebi tesko pada : ))