Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESTE, OSLABILO JE TE DRŽAVE U POTPUNOSTI I DOVELO IH U POZICIJU OVISNOSTI O ZAPADNIM FAKTORIMA. POLITIKA ZAPADA ISLAMIZACIJOM PROTIV ISLAMA U POTPUNOSTI JE USPJELA.
Talibe, jarancino, samo ostro sa kjafirima i munaficima ! pa i ja se slazem sa tobom da bi na 24% bosnjacke Bosne trebalo konacno uvesti Serijat pa da Bosnje konacno uzivaju u plodovima svoje borbe !!!!
BOSNA šta je uslov da jedna vlada mude islamistička?Odgovori mi ako pročitaš.Ako misliš da je uslov samo da se tako deklarišu onda složit ćeš se sa mnom da ako se sutra Dodik svoju vladu proglasi islamističkom,moći se tako nazvati.Ako je potrebno nešto više od puke deklaracije,reci mi šta je to.
http://www.putvjernika.com/U-zizi/video-tuniski-selefijski-imam-prijeti-vodama-islamske-partije-en-nahde-zbog-izdaje.html Evo link šta islamisti misle o toj takzvanoj \"islamističkoj\" vladi.
Kakvi islamisti,paščad jedna lažljiva.Počeli ste da sanjate Isamiste.Nemože vam proći dan da vam islamisti nisu nešto krivi. Evo šta Islamisti misle o ovoj demonkratskoj vladi. Klixovci,dao Bog da jednom ovdje zasja Šerijat,kran vam ne gine,stoko lažljiva neprofesionalna.Ima više smisla što ona k\'u\'r\'\'v\'a govori u svom pismu nego vaši lažljivi članci ,propalice komunjarsko.bal\'ijanderske.Pljuc.
@ SKOPLJE 47 RESPECT, NEVAŽNO JE DA LI ĆE BOSNE, SRBIJE, MAKEDONIJE, HRVATSKE ILI NEKE DRUGE DRŽAVE BITI, ONE IONAKO POSTOJE SAMO NA PAPIRU JER S NJIMA UPRAVLJAJU ZAPADNO-BANKARSKI KONZORCIJI. JEDINSTVO DRŽAVA JE NJIMA JEDINI PROBLEM JER TIME BI IMALI ZDRAVU EKONOMSKU KONKURENCIJU.
Zapad godinama kroz medije ubjedjuje ljude kako su arapi \"prim.i.tivci\" i na zalost uspio je kod mnogih stvoriti takvu sliku. Realnost je drugacija,arapi imaju najjacu historiju i dali su svijetu nauku,korist,otkrica... Samo treba neko uzeti knjigu u ruke i obrazovati se pa da shvati,a ne provoditi vrijeme na fb-u
pa zna se da su arapi sm rd ljivi najposlusnije americke djukele vazda bili tako da me ne chudi ovo njihovo izivljavanje nad sopstvenim narodom i klanje izmedju sebe zbog kofera para sa zapada i nwo agende prema tome ko im jbe ma ter kad su mutavi promjenilo je to da su u svakoj zemlji dje se dogodilo tzv arapsko proljeche na vlast dosli vechi ekstremisti od onih koje su smakeli nwo agendashima nije u cilju zemlja koja ima edukovan narod i sekularizam vec zadojene ovce nalozene na religiju koji ne misle svojom glavom vec poslusno klanjaju i shute nuff said o arapskom proljechu i toj smijuriji sa zapada
Promjenilo je kao i u Bosni. Promjenjeni su miroljubivi i pravi socijalisti da na vlast dođu poslušnici Zapada ili istoka, potpuno je sve jedno. Zapad je već u kritičnoj situaciji sa svojim osnovnim prirodnim resursima i mora ponovo da kolonizuje svoje bivše kolonije. Najtanja odbrana je u islamskim zemljama zbog ponatog nejedinstva neshvatanja vladajućih oligarhija da je jedinstvo moć. Najgora je stvar što će se zapad okoristiti hiljadama milijardi USD, koje su kako kažu zaplenili u svojim bankama. Pozdrav zapadu. Bosne će svakako biti.
Ja kako nije promijenilo,jašta je,čitavi gradovi porušeni,kompletna infrastruktura uništena,težište kontrole nafte prešlo u američko-jevrejske ruke,čitave generacije nestale,pobijene,raseljene,nebrajati bi se moglo do večeras,al eto,ništa važno se nije promijenilo.
suti s.mrdine pasce rusko
I samo gledajte kad svrgnu ovoga u Siriji i tamo će im se Islamisti na kosti navaliti:)
jest postigli su smrt preko 100000 hiljada nevinih ljudi....
istorijski gledano bilo koja vecinska muslimanska zemlja je nesto znacila u svijetu ako i samo ako je deklarativno i prakticno bila serijatska drzava, npr kalifat pod prvim vladarima, eyubidi u egiptu za vrijeme pocetka dinastije, kordobski kalifat za vrijeme umajada, osmansko carstvo za vrijeme vladara poput mehmeda fatiha i slicno. Bilo kakvi drugi oblici vladavine mimo serijatske u tim zemljama su davali porazne rezultate, nacionalisticki, panarabisticki, frankofonski, monarhije itd. Islamisti tumace to tezom da muslimani jedino uz islam mogu se podici kako je to istorija do sad i pokazala, protivnici islamskog uredjenja to ne zele da priznaju i tako ukrug.
nikakvog tu proljeca nije bilo nit ce biti. ko je bio fukara i dalje ce biti fukara a ko je bio hadzija i dalje ce biti hadzija. hajde sada razlaz, neko kospice prodavat a neko gladit yaya.
@ meho islamska država zasnovana na šerijatskom zakonu biti će laka meta za odstrel zapadnim fašistima, i vojno i ekonomski te države će biti slabe, a s obzirom na razne frakcije unutar islamskog svijeta poprilično i razjedinjene. sve to odgovara zapadnim bankarskim krugovima jer neće imati ekonomski razvijenu konkurenciju na bliskom istoku i africi.