Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su kojim slucajem palestinci ili bilo ko drugi sto je musliman, a da je ubio osam jevreja ili amerikanaca citav bi svijet pricao o tome 15 godina, a jadni palestinci su samo broj... majku im je**m cionisticku!
Adolfe vrati se da pocistis ova vnago !!!
Srbi i Jevreji su ista stoka teroristicka ..
Wir müssen die Juden ausrotten
Arapi su stoka odvratna, vi sto zazivate Adolfa, pa on bi i njih potamanio, prljaju nam Europu svojim poganim metodama i nacinima ! ;) Das Reich kommt wieder !
heljp baznija heljp paljestina xD xD
TOOOO ZIDOVI Pokazali ste kako se razapne Jesus...Svaka vam dala ko zabu ga razapeli...
Ah sto ih redjaju kao SARDINE hahahahahaha TOOOOOOOOOOOOOOOO SINOVI IZRAELOVI
Mozete me osudjivati ali ce istorija pokazati da je HITLER bio u pravu,
Nije svaki cionista jevrej i nije svaki jevrej cionista.
FUCKING ISRAEL MOTHER FUCKER I HOPE HITLER KILL ALL FUCKING JEWISH ASSHOLLES.....
@ usa cro i srpska nama je bitno da se vi ne kotite i da vas je sve manje u nasoj lijepoj BIH.Lagano selite u matice,djeca vam studiraju tamo,prodajete imovinu i za 30 godina Bosna cista.
smrt izraelu, sloboda palestincma
realno zakon jaceg ... meni je Israel nekako sminka .. a palestinci ko cigani, prljavi i neuredni pogledaj po slikama samoo fuuj, bas sam krenuo finoo da jedem kad ove slike i muka mi mi fuujjj .... bljaaak ....
jbli vas palestinci, ista njesra ko srbi, bradonje i zivotinje..... zidovi su mi bolji hiljadu puta
čifutske p.i.č.k.e...
Adolfe pustaj plin zli blizanci se opet povampirili