Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pogledate komentare koji dolaze iz dijela BiH naseljenog vecinskim bosnjackim stanovnistvom, necete moci da ne uocite raskorak izmedju zvanicne politike, koja se zalaze za ravnopravan suzivot svih naroda BiH i ponasanja popracenog izjavama kojima se demonstrira upravo suprotno. Siri se govor m rznj e, negira se nacionalnost Srbima i Hrvatima u BiH, te im se porucuje da napuste drzavu ukoliko ne prihvacaju bosnjacka politicka rijesenja nepovoljna po ne-Bosnjake. Rijec je o sirenju govora mr z nje i pozivu na genocid (iseljavanjem ne-Bosnjaka). Postoje zakoni kojima se regulira takvo ponasanje na internetu. U svakoj pravnoj drzavi bi takvo ponasanje trebalo biti popraceno odgovarajucim akcijama.
Zidovima ce se desiti nestanak, treba biti strpljiv doci ce HICO.
PRE NEKI DAN DOK SAM SE VRACAO SA POSLA POPUSILA MI MACHORA JEDNA KULENOVICKA,ZNA SE CIJA JE SESTRA:)))))...KAZU VOLI DA OBALAVI SRPSKI VISE NEGO SHAHADET DA IZGOVORI:)))))))))
srbi su tamo odavnina,a jedna nacija je tu od 1993..pre toga se ne pominje!
Srb-in a odakle taj Turist Na Treskavici i uopce odakle Serbi u Bosni i Hercegovini:?????Koliko ja znam Serbi zive u Serbiji a u Bosni zive tri konstitutivna naroda Pravoslavci,Katolici i Muslimani a svi zajedno od milja se zovu Bosanci ili Hercegovci.Zato te nista nerazumijem kazes Serbin, pa to je onda neki turista dosao i izgubio se u shumi, mozda je predozirao se ili napio, ma ko zna mozda ga je i medo pojeo.... Bog!
JA SAM TRENUTNO BEZ POSLA PRISTAJEM I NA PLATU OD 50KM. SAMO PROZURI SA ODGOVOROM IMAM PROLIV. UNAPRED ZAHVALAN, LEP POZDRAV ZA AKADEMIKA.
OGLAS: TRAZIM OSOBU DA MI SE POSERE U USTA. POZELJNO BI BILO DA IMA PROLIV. ODLICNO PLACEN POSAO, 100 KM PO SRANJU. AKO BUDEM ZADOVOLJAN MOGUC I BONUS.
ma jok,sto bi isao u toalet,kad moze u mimber
SARAJEVOX SAMO SIJE MRZNJU! 100% COPIJA HRVATSKOG MONITORA.
Akademik to jelde možeš samo u džamiji u kojoj je ugrađena hala, tj. u džamiji u kojoj hala nije fizički odvojena od džamije..... Tako je ?
IDEM DA SE ISKENJAM U DZAMIJU A VI KAKO HOCETE
ma nema nikakve veze nego smrdi iiiiiiii malo propagiraju svoju propagandu da odvuku paznju od stvarne teme koja je kako zidovi cesto rokaju palestince i nikom nista kao da se i ne dogadja
kakve veze ovaj nestali ima sa palestincima
Halo ba fašisti, smirite se nestalo je djete i treba ga naći...... Koliko li ste bolesni pa ste se i ovim počeli baviti....... Usput jesu li bili RPG-ovi ili diplome ?
Srbe na v...r...b..e !! Srbe na v...r...b..e !!! Srbe na v...r...b..e !!! Srbe na v...r...b..e !!! Srbe na v...r...b..e !!! Srbe na v...r...b..e !!! Srbe na v...r...b..e Srbe na v...r...b..e Srbe na v...r...b..e