Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto Uri Avner pise, Izrael se mora odluciti da se nastavi smatrati zidom izmedju svjetova i postane blizi svom okruzju. Nije svaki Jevrej cionista, nije svaki hriscanin krstas a pravi musliman zna da je jedini vazeci dzihad u srcu. Dakle, iznad podjela stoji ljudsko bice, jedno vrlo slicno drugom - na istoj planeti u istoj teskoci prepoznavanja i sjecanja te cinjenice.
Nije mi jasno kako to da jevreji-cionisti (tj.demokratskI NEPROSVJEĆENI jevreji) ne osnuju tj.NAMETNU \"svoju\" državu na američkom kontinentu,obzirom na tamošnju demokratiju kao i činjenicom da su se infiltrirali u sam vrh svjetske vlasti i odlučivanja.Šta će im divlji arapi za komšije kad mogu imati pitome amere i još pri tom demokratski orijentisane.Što bi naš narod rekao I vuk sit i ovce na broju.I svima lijepo....Raj na Zemlji.
ti si haman pobrko loncice,valjda srbi zele sa svojom nebeskom bracom da zive zajednicki vjekovni zivot,pa se osvetise gradjanima BiH zbog njihove gradjenske ideje i dokazase svoju poganu kr... i narav.hehe lepo sanjajte!!
Zašto se novinari Sarajevo-X.com-a nikada ne potpisuju na svoje članke? Svatko treba da stoji iza svojih riječi, ili su i oni skontali da valjaju gluposti i rade copy/paste sa drugih portala pa ih sram!\' FAK X.com
dzeko sad hrce ko konj od umora
nemojte sad biti miševi
sve su to rezimi koji za saku dolara prodaju brachu a hasan isto prodaje, samo se folira. ovde nesto pise a da ne bi usa...ne moze i jedno i drugo.
Ameri ispustili duha Džin-Džina iz Aladinove lampe. Duše Džin-Džin naređujem ti vrati se!!!!!!!!
što ovaj text nije izronio tokom svih ovih godina...nego sad ga vade iz prašine citiraju i prepričavaju??!! :-)
\"Zbog toga je mir sa Palestincima sada, i to odmah, od vitalnog značaja za Izrael...\" - ja čovjeka ne znam, ali vidim da slavi cioniste i njihovu državu. \"Nas arapi ugalvnom vide kao kolonijaliste..\" pa kako bi vas trebali vidjeti? Kao olsobodioce? Prepao se cionistički miš da bi masa arapa mogla da pojede izrael za jedan doručak, pa sada se treba dodvoriti masi i reći kako je i Izrael za iste ideale, molim te lijepo. Da Bog da vi brate imali najradikalnije arape na drugoj strani, jer vi zakon osim sile i ne znate. Do sada ste to pokazali odnosom prema Palestincima...Licemjeri na 100!
\"Zbog toga je mir sa Palestincima sada, i to odmah, od vitalnog značaja za Izrael. Naša budućnost nije sa Evropom ili Amerikom. Naša je budućnost u ovom regionu. I nisu samo naša pravila ono što moramo promijeniti, nego i naš osnovni pogled, naša geografska orijentacija. Mi moramo razumjeti da nismo grudobran negdje izdaleka, nego dio regije koja se sada, nakon dugo vremena, pridružila maršu čovječanstva prema slobodi. \" - nazalost ovakvih je malo :(
slika-http://api.ning.com/files/tADGzKs5OGHoAraWXCXnYgAKRVxOsLjN92GHHbxN1c4xdWq*R8*BlcU1isXfoAF6dSNBfF9Rg4yJHJcZYH*pSgedNY6Y7Uie/Helicopter_fromroof1_triploi.jpg?width=750
KASPER JE POBJEGAOO.HHHHHHHHHHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA