Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nam je izmisljena novinarka semiha demirgdzic, prosle godine je dobila jagradu za haha otkrivanje afere, istrunuli daBog da
Nista ovima iz dodikovog vilajeta....ah oni su svi pod njegovom kontrolom
Nadina je realno prosjecna novinarka. Njena je sreca sto ju je firna poslala, kao prvu zenu iz BiH u Ukrajinu. A onda su zenski casopisi o njoj poceli da pisu. Nista losiji posao od nje nisu uradili Emir Skenderagic, Arduana Pribinja, Boris Gagic i ostali novinari AJB. Ali Nadini se samo "posrecilo". Realno, prosjecna novinarka.
kakva god ,za ove lažne novinare i prepisivače sa portala je nedostižna po svakom pitanju
Oni su svi izvjestavali iz Poljske a ona je izvjestavala sa prve linije u Ukrajini pod granatama. Mogla poginuti, posrecilo joj se! Sto ti nisi isao?
Da nije Smith i nju nametnuo
Bravo sandzaklijko nasa, jedna od rijetko skolovani sandzaklijki, inace se zna da su zene u sandzaku jedva sa 3 razreda osnovne
Zena je iz Zenice