Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je pojeftinio benzin ?
Dragi Bugari, sve dok budete protestovali na taj način, nećete ništa postići. Vama kao članici EU su otvorena vrata za tržište rada u svim zemljema EU. Oni se boje migracije vašeg stanovništva i nije ih briga za vašim lošim standardom i političkim nezadovoljstvom. Briga im je jedino da ne ulazite u njihove razvijene zemlje, na šta imate pravo. Ne spaljujte se, nego pakujte svoje kofere. Možda će se tek onda, iz straha sjetiti da ste im ravnopravni član i da trebate život dostojan čovjeka.
sve je to ludo, samo zdravlja i da nema rata
NAGOVORITE LJUDIMA : Voditelj:"znamo vremena su teška,narod je u velikoj krizi i dubiozi,imal* iko da bi mogao ovaj narod izvaditi iz ovog stanja," Nacionalno Onesviješteni":PA JA MISLIM DA BIH GA MOGAO IZVADITI "
Ta divna EU i lagodni život za probrane... Jadni ljudi :((
Ajde više što se kolektivno ne zapale, šta smaraju svaki dan
EU blagostanje.