Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to tu u vodi je nuklearna podmornica sam ne vidite
ma sta ce rusija niko nema mu...da da upotrijebi atomsku al kad je nedzad napravi ide odmah na beograd ode majcica srbija u tri materine jos samo da je malo pritegnu
@Avdija Znaci posto vi Bosnje dostavljate dijelove Iranu, mi Srbi onda mozemo ocekivati podrsku Amerike i Izraela (Rusije vec imamo :) A to takodje znaci i da ce Pretis uskoro pod cudnim okolnostima pod stecaj :) Naci ce Jevreji vec nacina da presjeku dotoke Iranu, pa i za sarafe iz Pretisa :)))
FAKAT VISEGRAD NA SLICI :D
Pa tu će se valjda praviti ta postrojenja! A dijelove Pretis radi!
Kakve veze imaju \"bazeni\" sa ovim? divi slike matere ti... hahaha