Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bozija pravda! Imao sam priliku sjediti s djecom iz Filipina, muslimani. Svako dijete ama bas svako dijete se isticalo po inteligenciji ali isto tako sam primjetio da svako od njih nosi neki oziljak na svome tijelu od posljedica ranjavanja. Mi smo culi za Ebu Sajjafa, ali niko u svijetu nista nije cuo za teror koji sprovodi vlada protiv muslimanske manjine. Ganjaju ih kao zeceve po onim ostrvima tamo. Da nas Allah sacuva Svoje srdjbe i kazne!
Riječi pravog vjernika.
pa to im je dar od onoga odozgo, ja ne znam ljudi kako vi mozete vise da vjerujete u njega? Pa sta smo mi njemu? Zamislite nekoga velikoga koga posmatra nas koji je izvor svega toga... a usput ga zovete najboljim, najljepsim... Samo zamislite nesto veliko i zapitajte se za sta mi njemu sluzimo, nakon ovoga zivota idemo u vijecni zivot radi cega? zbog cega? Kakva su ovo iskusenja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek mi je bilo zanimljivo kako ovi na Klixu svaki, ali SVAKI je*eni put nadju ukraden video drugom kanalu, a nikad sa kanala autora video. Stvarno su levatine teske...
Ti snimaš dok se neko o jadu zabavi da preživi !
a ti onda gledas :)
Ti snimaš dok se neko o jadu zabavi za preživi !
pomoću mu ako je ikako moguće :P
Pet dana im treba da se sjete objaviti broj!!
Uskoro ce uvesti i 6 kategoriju uragana jer je Haiyan imao udare vjetra od 330 km/h
saff.ba pozivuraj.com
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]