Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji hoće šerijat imaju dovoljno islamskih zemalja u kojima vladaju šerijatski zakoni. Može i još jednostavnije,ako ne žele poštovati pravila zemlje i naroda u koju su svojom voljom došli neka se vrate tamo odakle su došli.
@dmachiavelli ja sam siguran da taj "slobodni svijet" postoji i u zemljama od kud su dosli u Svicarsku :) ili ipal ne?
@Decepticon89 aha postoji, uveli im amerikanci demokratiju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lakše je ovim zamotanim. Gledam ove moje, te frizura, te garderoba, malo šminke, ruž za usne, maskara, nakit, kecvi, ostali asesoari... Onda, jakna ova - ona, torba-cipele...pa sve to sa lakom na noktima. Ovako lagano navučeš vreću na glavu, smiriš pola kile jagnjetine, obučeš trenerku ispod i u pozorište ili u samoubilački napad...svejedno je, princip je isti :)
Donji dom švicarskog parlamenta usvojio zabranu nošenja burke -------------- I to REFERENDUMOM..:):):) Sto ti je demokratija!!..vidis ti to Gdje imje Ustavni Sud,...pa zar ovim se ne vrijedjaju "osjecanja" musklimanskog naroda u Svajcarskoj Kako je to lijepu i Pravno uredjeno u BiH!!!!
Aaa kod njih moze referendum a kod nas ne. Cccc
Bosnjo nema sta da jede ali je prvi kad treba podrzati odredjivanje drugima kako ce se oblaciti.
Mislim da burka nije farz, dok hidžab jeste. Da li griješim?
pošteno
https://www.youtube.com/watch?v=_CWW-85dPg0
je li ovo neka sala ili??????? i onda kazu nije ponizavajuce...........o zemljo otvori se
@mirrorce nije šala samo malo problematično sa špagetama u javnosti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
što ti je demokracija...provesce se referendum o zabrani nosenja burki ..:-D hahahah...kakvi li bi rezultati ovakvog referenduma bili u BiH..:-D
ne zelim ni da pomislim !
@mirrorce i nemoj...bolje je....
Pametna odluka, nek se u arabiji oblace kako hoce.
ne znas koja je bolja treba.....leva ili desna....
najbolja je u sredini !!!!!
@mirrorce u sredini je uvek najbolje.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka su tako odlucili. Ovaku zabranu treba uvesti i u bosni. Dosta je bilo gledanja nindja-kornjaca.
nakaradno uredjenje arapskog svijeta je dovelo do ovakve situacije, pokrivene glave tjeraju a novce i naftu za pokretanje primaju..pokrivena glava u svici nemere a nepokriveni bjelosvjetski novac more.. to je ta demokratija. licno nek nosi ko god sta hoce, bez zabrana bilo cega.
@issue rekao sam sto sam htio.
@issue jok ba nije, vec slobodarske i demokratski uredjene arapske zemlje.
88 glasova za i 87 glasova protiv Kao da su košarke igrali...
@Bakir.Je.Lopov Pa ti si zatucaniji od zelenih, kod tebe kcerka pita za dozvolu za koga se smije udat. u kojem ti stoljecu i u kojoj rupetini zivis?
@Vlahobran91 Fašista? Po čemu si to zaključio, biseru? Haj molim te, stani malo u go da ti pokažem koliki sam fašista! http://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrahimovic-vjezba-preciznost-na-prijateljima/160928047
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Desna osoba sa slike je moj jaran Menso. Upravo čuva svoju ženu odnosno osobu lijevo na slici. Jerbo, nikad se ne zna iz kojeg šimšira vreba žigolo...
nindže marš iz bih
e tebe ce pitat za dozvolu
@ISTINOMprotivLAZI Da ne bude obrnuto. Samo kažem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)