Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Doći će dan kada će ti mister Donald izići na nos milijarde koje si zgrnuo po dunjaluku od naroda pa više nećeš tako dubokoumno pametovati. Napuhani kretenu.
ako ti postaneš presdjednik sve će bit košto je i bilo tresla se gora,rodio se miš
Pozdravam ovu izjavu. Ne treba pustati kozoyebe u svoju domovinu. Steta je samo sto glup narod ne shvata sta ce ovi imigranti donijeti. Evo vam evropa zivi dokaz. 90 % kriminala u evropi je pocinjeno od stranje ljudi sa bliskog istoka. Al dzaba je ovo govorit zatucanim balkancima.
glupi ste.
Ja bih te iste izbjeglice sve u brod i u USA...jer ste od njih to i napravili
Ne znaš ti dal' bi kakio il' bi piškio!
E ako ti postaneš predsjednik, u šta li će se tek tad Amerika pretvoriti. Ne smijem ni da pomislim...
Amerika je ista prijatelju, ništa se nije promijenila, samo mijenjaju maske u vidu novih predsjednika... a ispod je ista proždrljiva aždaha...
I to sto kazes...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bih na tvom mjestu sve doseljenike poslao kuci, zemlju bih ostavio Indijancima.
komentar je za 10+, al nevalja brate sto pijes;)
ako je za pohvalu, pijem samo domace 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)