Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIPIČNO ZA FEDERACIJU! Ako baš u svemu zaostajemo za cijelim svijetom ovaj primjer se može primijeniti upravo na Federaciju. Dok su u FEDERACIJI siromašni sve siromašniji i siromašniji i broj siromašnih se svakim danom uvećava i uvećava to nekoliko vladajućih porodica sve BOGATIJI I BOGATIJI I BOGATIJI I ASOCIJALNIJI I BOGATIJI I BOGATIJI I BOGATIJI I......I UPORNO NAM UKIDAJU USLOVE ZA ŽIVOT PA NA KONCU ZAŠTO NE REĆI OTIMAJU NAM ČAK I BOLNICE I OD SARAJEVA PRAVE PALANKU.
Da mi nije žao djece, tačno mi poželio koliziju ove plave planete i kakvog asteroida veličine 150 km. Tada bi neki novi oblici života taj dogadaj nazivali "human grid extinction"
Ja mislim da je Bake u top 10 milijardera...
Bake na aparatima!
Jel Bake ridjobradi medj' tih seset i nesto ?!💲
Ak' nije nahebali smo svi vahko djuture 🆘
....apsurd je da upravo takvi traze nacina da izigraju drzavu i utaje porez. A ne znas il' ima vise "na konju, il' u bisagama"- i malo mu!? A ja ne spavam, ako ne prikazem i zadnji "grosh".
gori su ovi koji plasiraju ovakve gluposti od milijardera i mediji su pod njihovom kontrolom