Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valja im predeverat naredne 4 godine. lakse bi im bilo da su usvojili nase metode cjelodnevnog ispijanja kafa i kladjenja za marku. sistem radi perfektno vec 20 godina.
AkoBogda i kod nas za koju godinu. Da se više ne patimo sa svakakvim dilerima.
da se zanrani alkohol a legalizuje trava kriminal bi se smanjio 200%
Ganja bilje zelje vutra suka sensimilla zuza djoja rora rizla jufka marihuana heeh
hahahaah dobri su.. ne zamaraju se "glupostim" hahahah
Kod nas to je nemoguce , prejaka industrija alkohola, Duhana i farmaceutike. Sve su to protivnici legalizacije jer ko duva travu slabo alkohola voli i rijetko lijekove pije. Dosta mita tu tece od strane industrije , da drzava mislöi dobro narodu nebi dozvolili kladionice alkohol duhan itd...
pušu droge
Ne vezano za ovo, ne znam sta ljudi vide u drogiranju, imaju para, a ne znaju zivit, nego tetoviranje, droga, itd, umjesto da pokupi zenu, i ide malo da proseta, od havaja do maldiva kad vec ima lovu, zasto je covjek sebi najveci neprijatelj.
Braca !
Pametni :D
u nas fadil to ne da luksuz kaze
Drzavljani Kalifornije? Mozda drzavljani Amerike nastanjeni u Kaliforniji...
Ljutu travu na ljutu ranu.
Što ti je humanizam... Samo sa travom se može podnijeti Trump kao predsjednik. A vidi neljudskosti u BiH, još nam je ne daju... A koliko godina već trpimo još gore od Trumpa...
Hoću i jaaaaaaa