Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nekako rušenje onog aviona pada lagano u zaborav...što li?
Sad kad su Arape razvalili, navalili su na Putina i Ruse. Oni su izgleda slijedeci sa ovim "proljecima".
Rusija ,Kina i Iran tri sile koje sprijecavaju izrael i usa da vladaju svijetom
A Turska? ;)
Turska je americki igrac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne postoje zapadne sile, nego zapadna sila, a nece ni ona jos dugo.
........a već se pomalo stvara i unutarnji neprijatelj protiv dragog vođe........ svakakva se s.anja mogu tu još izroditi...........
Rusija treba da gradi savezništvo sa islamskim zemljama i zemljama u Aziji jer Ameri žele Rusiju na koljenima.Rusi moraju pomoći Iranu da napravi tu nuklearnu bombu i tek tad će Izrael zajedno sa Amerikom biti u poziciji da pregovaraju.Ovako kad se njima prohtije rade šta hoće i prave demokratiju kako njima odgovara.
Sve su to ista govna.davno su pametni zasitili.Iran je opasniji za sunite od Izraela.
...bas su islamske zemlje super saveznik...prevrtljivci šeprtljavi najobicniji koji ne cjene prvo svoju vlastitu mater, a onda sta ocekivati od njih...zabili bi ti noz prvu sansu u ledja...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad vidim sta SAD, Izrael, Francuska, Velika Britanija i ostale zemlje zapada rade po svijetu i kako vode agresije protiv drzava tacno volim sto postoji sila kao Rusija da im pljune svima u lice i radi sta hoce dok ovi samo laju!
Ja bih rekao da Rusija samo prica sta hoce, daleko od toga da rade i sta vise, Rusija je ta koja samo laje, Irak - Zapad radi sta hoce a isto tako i sa Afganistanom, Libijom, Egiptom, pa moze se reci i Ukrajinom samo sto je tu malo teza situacija jer je na granici s Rusijom, drugim rijecima, Rusija nije tolika sila da ni u svom uzem okruzenju moze raditi sta hoce a kamoli daleko od granica!