Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZRAEL je u rujnu 2007. godina uništio tajni sirijski nuklearni reaktor, stoji u američkoj depeši koju je danas objavio izraelski dnevnik Jediot Aharonot. Spornu depešu je 25. travnja 2008. godine napisala američka državna tajnica Condoleeza Rice. Reaktor je tajno gradila Sirija, navodno uz pomoć Sjeverne Koreje. Depeša predstavlja prvu službenu potvrdu izraelskoga napada na sirijski reaktor te otkriva detalje o dobivanju tajnih podataka uoči napada, suradnji SAD-a i Izraela te strahu da će se sirijski predsjednik željeti osvetiti za napad. http://www.index.hr/vijesti/ clanak/wikileaks-izraelci-su -2007-godine-unistili-tajni- sirijski-nuklearni-reaktor/5 30126.aspx
Poverljive? Pa jeste makar mogli lektorisati ono sto ste kopirali, i prilagoditi nasem govornom podrucju? Jeste vi placeni za to sto radite? :-)