Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa tim muskarcem, sa tom ljudskom speciom? Kada ce svoju sopstvenu pozudu, strast nauciti kontrolisati. Kada ce prestati iskoristavati zensko stvorenje? Kada ce ocevi pricati sa svojim sinovima da je zena stvorena od njega samog, i da je treba voljeti i paziti kao svoje tijelo sto voli i pazi? Kada ce majke nauciti da odgajaju djecu, da nikoga Bog nije stvorio da ga se iskoristava i ponizava? Kako majka moze ovakvo nesto raditi svojoj cerki? Pa zar te majke nemaju i musku i zensku djecu? Majke, odgojite svoje sinove, da ne iskoristavaju tudje kceke, jer i same imate cerke ili cete ih imati! Sve te stvari koje se navode ovdje u komentarima ili u ovom videu, niti je ljuduski, niti vjerski! EDUKACIJA JE FORMULA ZA SVAKO NELJUDSKO PONASANJE! UCI COVJECE, CITAJ, PLEMENIT JE GOSPODAR TVOJ, KOJI COVJEKA PODUCAVA PERU, KOJI COVJEKA PODUCAVA ONOM STO NE ZNA!
ovo i srpkinje rade zato su im sise ko u kucke HIHIHIH :)
skrnavi Bozije remek djelo-covjeka, koje je pri tom njeno vlastito dijete. izgleda da je ovoj zeni-monstrumu njena mama sprzila mozak. gdje su osnovna ljudska prava, djecija prava..? Boze pameti.
nije lijek u peglanju djevojackih grudi (od devete u pubertetu),nego u kastriranju muskih k.r.e.t.e.n.a.
Bas je simpaticno kako su svi navalili na muslimane zbog obrezivanja kada to rade i jevreji i ako hocete da znate u USA kad se musko dijete rodi odmah ga obrezu u porodilistu. Na serbiancafe sam citala koliko se majke pravoslavke koje tamo zive ljute zbog toga, a znam od svoje prijateljice ciji je muz Amerikanac protestant da je momcina obrezan i da je to sasvim normalno i standardno u USA, a ne ko hot-dog. Sorry
Lijepa nasa Bosna. Ovo je prestrasno.
pa nisam ja kriv sto sam nekakav musliman. babo mi ocapario fin komad chune nije me ni pito a niti se sjecam puno osim da sam plako a da su me drzali i babo i amidza i da sam im svasta sovo. i ova djeca isto nisu nista kriva, sve je to krivica blentavi roditelja koji djecu tretiraju kao zivotinje u srednjem vjeku. treba sve vjere zabranit al brate prvo ovo nasu koja je zaista nazadna i primitivna. a jesmo i vjernici u p .m. svaki pije ko rus i onda se fol nesto posti za ramazan. ma gluposti bruka
ovo je okrutnost nad ljudima od ljudi. stvarno se zapitam ponekad odkud nam svima ovoliko gluposti. Čovjek bi trebao biti pametniji - puno pametniji.
U one Karanke noge ko u Krasića
A survey by the German development agency GTZ from June, 2006 of more than 5,000 Cameroonian girls and women between the ages of 10 and 82, estimated that nearly one in four had undergone breast ironing, corresponding to four million girls in Cameroon alone. Incidence is as high as 53% in the Cameroon\'s southeastern region of Littoral. Compared with Cameroon\'s Christian and animist south, breast ironing is less common in the Muslim north, where only 10 percent of women are affected.
..zasto su to radili neke vehabije u bosni poslje rata ? negdje sam to citao na ovom sajtu
Ja mislim da i ovi što idu u teretanu i pokazuju mišiće hoće da ih neko kresne.
Ja sam mali Bošnjo i imam ovo novokomponovano muslimajmunsko ime. Ne vidim šta je problem ovdje.Muškarci imaju taj nagon a evo kod nas djevojke to nastoje što više isticati.I normalno da muškarac želi to iskresati.On to jednostavno mora.Mislim,šta se onda kurčiš i izbacuješ fonase ako ne želiš da ne neko kresne?Ha ja.I onda kad takve kurave koje žele da pokazuju obline,pa još guraju nešto unutra da bude veće.......šta one žele,recite mi šta!? I zato to treba samo uhvatiti i kresati dok ne presvisne.
kod muslimana nema nikavih unakazivanja niti ovakvih morbidnih stvari, pogotovo nista se zenama ne radi a svi koji to rade to je sigurno neki paganski obicaj, jedino naredjeno obrezivanje kod muslimana je obrezivanje muske djece, a to je i medicina dokazala da je korisno....
NIJE ISTINA DA KLITORIS SJEKU HRISCANI U ETIOPIJI .. hriscanstvo se zestoko tamo borilo protiv tog paganskog obicaja i popuno ga danas iskorjnilo, on je ostao samo kod muslimana u jemenu i najvise somaliji .. kakav je odnos islama prema tome paganskom obicaju, ja stvarno neznam i necu da komentarisem ..