Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monstrumi ćifutski....
Da li stvarno ta džubrad izraelska prodaje organe palestinske ako je to istina onda je to gore od genocida.Svašta u javnost sada izlazi ,mnogo se prića po mediji da je to istina što zajonisti rade, otimaju mladžu djecu koja nikada nije vraćena nazad u gazu.
I jos jedno da znas mala djevojcice svi kobajagi bosanci podrzavaju ljude sto ubijaju tebe I tvoj narod,NATO terroristi I Amerikanci teroristi barem srbi nepodrzavaju NATO teroriste
Koji ba bosanci ?? Jel citas nase komentare ? Jesi li vidio koliku uzbunu i bojkot smo digli zbog cionistickih proizvoda i onih koji ih podrzavaju. Ja vec nekoliko godina ne kupujem nista sto je velika marka, jer oni drze sve velike brendove svega. Uvijek kupim nesto lijevo pa makar bilo i fusar. Odrzavani su protesti zbog Palestine, novac od javnih prodaja kolaca i svasta nesto je doniran za djecu Palestine.
I svasta nesto jos, da ne nabrajam. U NATO zelimo da udjemo zbog te neke lazne sigurnosti koju nude. Ti isti Srbi su ubijali Bosnjake samo zbog vjere koje je i ova djevojcica. I cionisti njih ubijaju samo zbog vjere. "Ne podrzavate" se, ali isti ste.
Zahvali se NATO Koji podrzava izrael,zahvali se demokratiji,Americi Koji su poznate ubice djece po svijetu,I poserm se ja na Sav svijet Koji na srednjem istoku ovo gleda osim Huta Huti su legende
zlikovci, i zapad kaže izrael ima pravo da se brani. Kako sam krenuo bojkotovati njihove proizvode neću stati.
Dobro bi bilo bar ove sto se najvise ovako koriste u svakodnevnici da neko napise spisak da zna raja
😭😭😭😭😭
Stići će ih ovo sve, smwćari čifutski