Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idite branite bracu palestince. sta visite ovdje na netu bezveze cijeli dan... turci maloumni.
da im damo nagradu sto su nasilni? Pa Boze moj, djeca ranije sazrijevaju, ranije stupaju u seksualni odnos, ranije se propuse, ranije cine zlocine, pa sto ne bi ta starosna granica za kaznjavanje bila pomjerena?! Sasvim logicno!
gdje li su u ovome svemu djeca gaze??? i koje to konvencije za njih vrijede??? i sve po zakonu........
Mamu li ti \"liberalnu i prosvjetljenu\" sta ako tvoje dijete neka maloljetna budala izbode na tramvaju ili ako tvoju majku neka druga maloljetna budala polije benziniom i zapali ili pokusa udaviti. Treba ih zakljucati i kljuc izgubiti.