Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@. ti seici sto ih smatraju muslimanima trose milijarde na fudbal i kojekakve gluposti...nemoj molim te da mijesas Boga u ovo!! hoću samo da kazem da se ne slazem sa tobom. naravno da treba pronaci snagu u necemu i tikazes da je to dova, neka bude, ali nece to nikome pomoci!!! samo rad!! djela, djela, djela!!! za ovo je kriv covjek!! pretvorili smo se u to sto jesmo i grozni smo!!
Nek svijet razvija nuklearno oruzje, neka se ulaze u svemirske programe, nek se proizvodi oruzje, a sto u avliji pored svi gledaju ovu jadnu djecu, koga briga za to? Jadan li si svijete...
@mastermind \"zalosno\" je u pravu. sve sto se desava je od Boga. a iskusenje jeste nego sta?Bog gleda kako cemo mi u tome postupiti,a za to cemo biti il nagradeni il kazenjeni-kao za sve sto cinimo,govorimo itd.netreba se samo oslanjat,poslanik Muhammed je rekao da se zaveze deva pa da se nakon toga treba osloniti na Boga.znaci ono sto mozes uraditi -uradi pa onda se osloni i ocekuj radi truda uspjeh. a to da se gleda novac,pa to je tako politicari se netrude za svoj narod nago za svoj dzep,u ovakvimkatastrofama kolkoput je se desilo iako pomoc stigne da neki \"budza\" sebi uzme veliki dio. zato i ja smatram d apored pomaganja ono sto njim apomaze -a i svima nama -je dova.jer je sve sto se desava u bozijoj ruci! na dovu nema ni embargo,nit je moze ko ukrasti.
Bog nema ništa sa ovim!! ako već Njega petljaš u ovo, nije trebao dopustiti da se ovo desi! samo mi nemoj sada glupu priču kako je ovo iskušenje!! jer ne ide brate, novac je pokvario ljude, katastrofe su se uvijek događale ali se sada gleda da se pomogne samo tamo gdje ima interesa i gdje se novci mogu prati.. mnogo loših stvari trpimo jer se oslanjamo na Boga!!
zalosno Pa Boze pomozi nam svima,uputi nas na pravi put...