Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni krivi ni duzni nalaze se u paklu odraslih, zalosno
Sta uradise ljudima , to je za nepovjerovat. Sumrak civilizacije!!
dusice male neduzne odmah me podsjete nanasu djecu u ratu
Sto bi rekao Balasevic "veliki nude zablude plase nas raznim cudima i svakoj bajci naude"
Nisu kriva djeca nego roditelji sto prave djecu u tome paklu.
Djeco izdržite,proći će i taj nesretni rad,mada se nemože nadoknaditi izgubljeno djetinjstvo.
"Kampanja sirijske solidarnosti (Syria Solidarity Campaign - SSC), organizacija iz Ujedinjenog Kraljevstva koja nudi političku solidarnost Sirijskoj revoluciji.." Klasična zloupotreba strašnog položaja te djece u političke svrhe, odnosno očigledno lobiraju protiv Asada. A neki dan smo gledali sliku kako isti ti protivnici Asada kolju dječaka. Kako god okreneš, djeca su žrtve. Sve u svemu, katastrofa je šta uradiše od te zemlje. Teleportiraše ih u kameno doba.
Problem je sto oni koji imaju i mogu uciniti nesto da spase, ne zele da poduzmi nista...
Pateticno.
Tužno.
:( ...
Degutantno ponizavanje ove djece. I odakle se sada ovi pojavise, nikada ni cuo ni vidio za ove neke "Revolucionarne snage sirijskog medijskog kabineta". Jesu oni "medijski kabinet" ISIL-a, FSA, Nusre, ili su ovo neki novi?
Gdje su sad ovi "tragaci"...