Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=kvIi3NDGMCQ
Islamske zemlje upravo povlace poteze planirane u "Protokolu sionskih mudraca" (protokol je fakticki ustav Izraela) ...mali je Izrael,fleka jedna na karti islamskog svijeta,jakim pozicijama u dijaspori,vladanjem i postavljanjem pravila na svjetskoj makro sceni,stimulisanjem iseljavanja islamskog svijeta,kreacijom ratova,smjenjivanjem i postavljanjem rezima,Izrael polako ostvaruje svoje vijekovne ciljeve....nazalost, za "slijepe arape" ne postoji tako velika dioptrija da bi sve to vidjeli....nekoliko miliona jevreja gazduju planetom....a samo Indonezija ima 150 miliona muslimana plus islamski svijet itd......sramota je da se muslimanima desava sve sto im se desava....nazalost preprebogatim islamskim zemljama je preca kvalitetna organizacija vezana za prizemne guzne uzitke nego teznja da postanu vid centrale islamskog svijeta....tada bi i "filijalama" bilo lakse,tada ne bi palestinska djeca kamenicama gadjala izraelske tenkove braneci AlAksu i druge islamske svetinje
Do prije 60 godina zivjeli u satorima i jahali kamile a sad se i oni pitaju za nesto. Samo cekam dan kad ce nestati nafte ili da se predje na neki drugi energent pa da onda vidimo ko su i sta su. Obicna razjedinjena plemena bez ikakvih moralnih i drugih vrijednosti.
trebala bi BiH da ucine isto, kao i cijeli svijet...nemamo mi sa njima nista, samo rasturaju bliski istok
Jeste ali su se gospodi osladile pare od Mula Sadre i ostalih organizacija.
Mnogo je napeto u zemlji pistacija ;)
Moj komentar na vijest kada je Bahrein prekinuo odnose sa iranom: "Nadam se lancanoj reakciji u cijelom arapskom svijetu" Nakon toga i Sudan i Kuvajt to uradili. Samo naprijed!
i emirati
@Opa Nisam nigdje procitao za Emirate, ako je tako onda još bolje :)
Šiiti do pobjede.
@Sintor Šiti su broci protiv terorizma, a suniti izvor istog. Prema tome, bolje bi bilo Muslimanima da se okane tog zla i šejtana koji ih navodi na zlodjela.
@Sintor Jel ti znaš uopšte značenje riječi terorizam?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)